Epson lanseaza PictureMate 280 si PictureMate 240, laboratoare foto prentru acasa de inalta calitate, portabile

BUCURESTI - 20 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Bucuraţi-vă de cele mai noi avantaje ale fotografiei digitale fără a renunţa la obiceiul pe care îl are familia dumneavoastră de a colecţiona fotografii şi de a le arăta celorlalţi. Cu ajutorul celor mai noi modele de la Epson, PictureMate 280 şi 240 puteţi imprima rapid şi uşor toate fotografiile în format 10x15 cm confortabil chiar acasă. Calitatea premium face ca fotografiile dumneavoastră să le concureze pe acelea realizate în laboratoarele foto.

Nu faceţi uitate amintirile preţioase undeva în calculatorul dumneavoastră sau stocate pe carduri de memorie ori pe CD-uri. Noua gamă PictureMate de la Epson cu un design nou vă permite să imprimaţi fotografii de o calitate superioară în propria dumneavoastră locuinţă mai eficient şi mai convenabil decât până acum.

Epson lansează două noi modele, Epson PictureMate 280 şi PictureMate 240, imprimante speciale pentru fotografii de 10x15 cm de o calitate superioară. Ambele funcţionează individual, fără a fi necesară conectarea la computer. Sunt usor de utilizat, cu o viteză de printare de 42 secunde pe fotografie. Specific modelului PictureMate 280, este un drive CD-RW integrat care vă permite să printaţi de pe un CD sau să salvaţi imaginile de pe cardul de memorie digital pe CD. Ambele imprimante permit de asemenea printare directă de pe cardurile de memorie ale camerei, prin USB Direct Print, PictBridge şi printr-un adaptor Bluetooth® opţional.

Pe lângă calitatea superioară a fotografiilor, este de notat şi faptul că imaginile îşi păstrează culoarea un timp îndelungat. Ambele laboratoare foto garantează o durabilitate de 200 ani fiind păstrate în album, astfel încât pot fi lăsate şi generaţiilor viitoare. De asemenea pot rezista descoperite timp de 25123 ani.

Modelele PictureMate 280 şi 240 dispun şi de cea mai nouă tehnologie de la Epson – PhotoEnhance. Aceasta detectează în mod automat tipul de scenă dintr-o imagine şi ajustează reproducerea culorii şi contrastul; de exemplu, în fotografiile de tip portret tehnologia recunoaşte prezenţa unei persoane şi ajustează culoarea pielii şi luminozitatea pentru a oferi fotografii de o calitate foarte bună. Puteţi de asemenea să îmbunătăţiţi calitatea fotografiilor folosind funcţiile de tăiere şi reducere a efectului de ochi roşii. Pentru un mai mare confort, Epson s-a asigurat că puteţi accesa toate funcţiile care permit sporirea calităţii în modul standalone astfel încât să nu aveţi nevoie de computer. Pur şi simplu editaţi fotografiile direct de pe monitorul color de 2.5 inch.

Ambele modele dispun de tehnologia Advanced Variable Sized Droplet Technology (Advanced VSDT) de la Epson. Prin cele 5 mărimi diferite ale picăturii, ele utilizează cea mai mică picătură de 2 picolitri pentru zonele în care trebuie să se vadă cele mai fine detalii şi picături mai mari acolo unde există părţi de culoare în imagine. Aşa cum permite o imprimare rapidă, tehnologia Advanced VSDT funcţionează alături de capul de imprimare Epson Micro Piezo™ pentru crearea unor fotografii de calitate superioară cu o gradaţie lină şi tonalitate.

Modelele PictureMate 280 şi 240 oferă şi posibilitatea unei multitudini de layout-uri. Puteţi alege fotografii culor, alb/negru sau sepia. Puteţi deveni creativi în realizarea fotografiilor dumneavoastră adăugând fun-frames, clip-art şi text. Alegeţi un template pentru o anumită ocazie, de exemplu, pentru crearea unei felicitări pentru aniversări sau a unei invitaţii. Ambele modele oferă de asemenea o serie de opţiuni flexibile de prezentare. Puteţi alege să printaţi 10 fotografii pe o singură hârtie foto de 10x15cm care să însoţească CD-ul cu imagini astfel incât să puteţi identifica rapid fotografiile pe CD la o dată ulterioară. Puteţi printa alternativ pe o singură pagină patru fotografii care sunt necesare pentru actele de identitate sau există opţiunea de a imprima fotografiile cu margine sau fără.

Dacă doriţi să imprimaţi fotografii şi nu aveţi posibilitatea de a încărca bateria, există prevăzut şi un acumulator, astfel încât să puteţi realiza fotografii oriunde.

Epson a creat ambele modele pentru a oferi posibiliatea de a avea fotografii de calitate la un preţ accesibil. Epson PicturePack este creat să însoşească ambele produse şi conţine tot ceea ce este necesar pentru 150 de fotografii. Epson a lansat de asemenea PicutrePack pentru 50 de fotografii. Aşadar dacă doriţi să imprimaţi doar câteva dintre fotografiile preferate sau toate, există acest pachet care vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

Yasbir Sihan, Senior Product Marketing Manager Epson pe Europa a declarat că “Avantajele oferite de PictureMate 280 şi 240 fac ca aceste produse să aducă un aport de valoare oricărei familii. Puteţi imprima fotografii de o calitate superioară, rapid, uşor şi eficient. Deţineţi pe deplin controlul asupra a ceea ce imprimaţi şi a momentului când realizaţi acest lucru. Dotările tehnice adiţionale care fac posibilă sporirea calităţii, precum şi template-urile creative vă asigură că din punct de vedere al nivelului de expertiză tehnică, puteţi realiza singuri fotografii pe care să le vedeţi cu prietenii şi familia.”

Principalele avantaje ale modelelor PictureMate 280 şi PictureMate 240 de la Epson :

•Nu este necesar computerul – poţi imprima fotografiile direct din cardul de memorie al camerei digitale, Prictbridge, prin USB sau adaptorul opţional Bluetooth
•Este o soluţie de imprimare economică datorită pachetului Epson PicturePack. Puteţi alege 150 sau 50 de fotografii
•Puteţi imprima fotografii cu o viteză mai mare utilizând tehnologia Advanced Variable Sized Droplet Technology - 42 secunde pe fotografie
•Puteţi vizualiza şi edita fotografiile de pe monitorul color de 2.5inch
•Fotografiile rezistă 200 de ani dacă sunt păstrate în albume şi 25 de ani dacă sunt lăsate descoperite
•Puteţi obţine printuri de înaltă calitate de fiecare dată cu ajutorul tehnologiei Epson PhotoEnhance
•Aveţi posibilitatea de a deveni creativi datorită multitudinii de opţiuni de prezentare, tonurilor de negru, alb şi sepia, fun frame-urilor şi clip art
•Obţineţi imagini vii, apropiate de realitate la 5760 x 1440 dpi
•PictureMate 240 preţ estimativ RRP incluzând taxe de 199 EUR – disponibil de luna aceasta


Caracteristici specifice modelului PictureMate 280 de la Epson:
•Puteti stoca fotografii pe CD sau imprima direct de pe un CD cu ajutorul drive-ului integrat CD-RW drive
•PictureMate 280 preţ estimativ RRP incluzând taxe de 299 EUR – disponibil din octombrie 2006

Imagini ale produselor puteti descarca de la urmatoarea adresă: http://www.epson.de/depot/shared/de_DE/images/ products/main_units/photo_inkjet_printer/EDG_PictureMate240_401_374_DE.jpg


1 Sub lumină fluorescentă (condiţii de afişare indoor) acoperită de sticlă.
2 Datele sunt calculate cu testul accelerat Epson şi asta nu însemnă garantarea perioadelor.
3 Longevitatea estimată nu ia in calcul nicio schimbare a hârtiei in sine, fie durabilitate fie proprietăţile hârtiei.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson
Epson este lider global în produse de imagine incluzând imprimante, proiectoare şi LCD-uri. Cu o cultură inovativă şi creativă, Epson este dedicat în depaşirea viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.


Epson este o reţea de 98,480 angajaţi în 107 ţări în lume, şi aduce contribuţia proprie continuă la mediul general şi a comunitaţilor în care este localizat. Condus de Seiko Epson Corp. plasat în Japonia, grupul are o cifră consolidată de vânzări de 1479.7 miliarde yeni în anul fiscal 2004.
www.epson.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/epson-lanseaza-picturemate-280-si-picturemate-240-laboratoare-foto-prentru-acasa-de-inalta-calitate-portabile