Epson Stylus DX9400F – printati, scanati, copiati si trimiteti faxuri cu ajutorul unei singure solutii compacte pentru casa si birou

BUCURESTI - 13 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Imprimanta color multifuncţională Epson Stylus DX9400F realizează printuri rapide,cu rezultate foto şi text de înaltă calitate. Încorporează un fax color, alimentator automat de documente şi un ecran LCD de mari dimensiuni.

Modelul Epson Stylus DX9400F este un produs multifuncţional creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui birou de mici dimensiuni sau pentru acasă. Oferă posibilitatea unei imprimări economice, utilizând cartuşe individuale Epson DURABrite™ Ultra care costă doar 9,99 euro, deci, doar culoarea care este consumată trebuie înlocuită. Pe lângă printarea de înaltă calitate, scanare şi copiere, acest model înglobează un fax color la 33,6 Kbps şi un alimentator automat de documente pentru scanări, copieri şi faxuri multiple şi rapide. Nu mai este nevoie să aşteptaţi mult timp pentru printuri. Un nou mecanism al capului de printare oferă viteze mari, de până la 32 ppm în negru-alb şi color, în timp ce o fotografie de dimensiunea 10x15cm poate fi printată în doar 26 de secunde.

Modelul Epson Stylus DX9400F este echipat cu un mecanism al capului de printare Epson Micro Piezo™ îmbunătăţit, care măreşte rata de eliminare a picăturilor de cerneală din duze. Rezultatul: viteze de printare mai mari pentru toate tipurile de documente, fără a fi sacrificată calitatea.

Multifuncţionala Stylus DX9400F are un ecran LCD de 6,3 cm, pentru a vizualiza şi printa fotografiile. Poate fi, de asemenea, folosită pentru a trimite faxuri şi pentru a realiza copii, în timp ce cititorul de carduri de memorie şi conectivitatea PictBridge sunt incluse pentru printuri ale fotografiilor fără a fi nevoie de computer.

Epson DURABrite Ultra Ink foloseşte o tehnologie avansată a cernelii bazată pe pigmenţi care încapsulează fiecare particulă de pigment într-un înveliş protector de răşină. Acest lucru face ca cerneala să fie rezistentă la apă, murdărire şi decolorare. Răşina şi particulele de pigment au fost optimizate pentru a oferi fotografii strălucitoare atunci când sunt imprimate pe o suprafaţă lucioasă şi o calitate la nivelul imprimării laser pentru documente.

Epson PhotoEnhance este inclus pentru a obţine ce e mai bun din fotografiile dumneavoastră. Acesta detectează automat tonalitatea pielii, nuanţele peisajelor şi ale liniilor de orizont, pentru a vă oferi cele mai bune setări ale culorii pentru imagini de înaltă calitate.

Cu ajutorul unui scanner de 1200 dpi este uşor să faceţi copii sau scanuri prin intermediul unui calculator şi, cu aplicaţia Epson Easy Photo Fix™, puteţi să vă restauraţi culoarea fotografiilor dumneavoastră, să eliminaţi mizeria sau să corectaţi lumina de fundal de pe fotografii deteriorate şi învechite. Totodată, este inclusă şi aplicaţia ABBYY® FineReader® Optical Character Recognition (OCR), care uşurează scanarea şi editarea documentelor text.

Mohamed Musa, European Product Manager, Epson Europa declară că “Pentru a obţine cea mai bună calitate, viteze mari de printare şi capabilităţi fax, multifuncţionala Epson Stylus DX9400F este imprimanta pentru acasă sau pentru birouri de mici dimensiuni. Cerneala inovatoare DURABrite Ultra de la Epson reprezintă o garanţie că textul clar şi foarte calitativ, alături de fotografii pline de viaţă se pot realiza la un cost eficient de 9,99 euro pentru un cartuş. Pe lângă utilizarea în trimiterea de faxuri, ecranul LCD poate fi folosit pentru a vizualiza şi printa fotografiile fără computer, în timp ce alimentatorul automat de documente, faxul de mare viteză şi scannerul asigură o bază profesională”.

Caracteristicile principale ale imprimantei Epson Stylus Photo DX9400F:

Alimentator automat de documente de 30 pagini, pentru scanări, copieri şi trimitere de faxuri rapidă
Faxuri alb-negru şi color de mare viteză – atât de rapid încât are nevoie de doar 3 seconde pentru pagină folosind modemul de 33,6 Kbps
Numere rapide pentru fax – păstrează până la 60 de nume şi numere
Vizualizarea şi printarea fotografiilor fără a fi nevoie de un computer, prin intermediul ecranului LCD de 6,3 centimetri
Printarea direct din camera foto digitală sau de pe cardul de memorie cu ajutorul aplicaţiei PictBridge
Imprimare eficientă din punct de vedere al costului datorită cartuşelor individuale – se înlocuiesc doar acelea consumate
Cartuş opţional negru de mare capacitate, pentru producţii mari
Calitate superioară prin utilizarea cernelii foarte rezistente Epson DURABriteTM Ultra
Noul mecanism al capului de printare Micro Piezo pentru viteze mari de printare, de până la 32 ppm şi doar 26 secunde pentru o fotografie de 10x15cm
Printuri de înaltă calitate până la o rezoluţie optimizată de 5760 dpi pe suprafaţa potrivită
Fotografii îmbunătăţite cu Epson PhotoEnhance
Scanuri de calitate superioară cu scannerul de1200 dpi
Scanarea şi editarea documentelor text cu aplicaţia ABBYY® FineReader® OCR
Restaurarea fotografiilor deteriorate cu Epson Easy Photo FixTM
Posibilitate PBX pentru conectivităţi business
Conectivitate rapidă prin USB cu un PC sau Mac
Preţ: 170 euro, incluzând taxele
Cartuşe de cereneală individuale la 9,99 euro fiecare, incluzând taxele
Cartuşe de mare capacitate cu cerneală neagră, în pachet de câte două, la preţul de 25,99 euro, incluzând taxele

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson:

Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.

Epson este o reţea formată din 87,626 angajaţi în 117 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul general şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1416 miliarde de yeni în anul fiscal 2006.

www.epson.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/epson-stylus-dx9400f-printati-scanati-copiati-si-trimiteti-faxuri-cu-ajutorul-unei-singure-solutii-compacte-pentru-casa-si-birou