Imprimanta inkjet Epson Stylus D120 pentru afacerile mici ofera calitate ridicata si viteze foarte mari de printare

BUCURESTI - 11 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Înglobând sistemul unic Dual Black Ink şi cerneala DURABrite™Ultra, modelul Epson Stylus D120 oferă cel mai rapid timp de printare din clasa sa, rezultatul fiind printuri de înaltă calitate cu o eficienţa energetică mărită

Epson introduce modelul Stylus D120, o imprimantă care oferă viteză mare şi calitate superioară pentru acasă şi pentru la birou. La fel ca imprimarea laser de text, grafice color şi fotografii, această imprimantă în patru culori este cea mai rapidă din clasa sa. Cu viteze de până la 37 pagini pe minut în negru şi alb şi 20 de pagini pe minut pentru color, este imprimanta ideală pentru casă sau pentru un birou de mici dimensiuni. Utilizând sistemul cartuşelor individuale de la Epson, doar culoarea care este consumată trebuie înlocuită. Certificată de standardul internaţional ENERGY STAR, tehnologia de printare cu un consum scăzut de curent a modelului Stylus D120 salvează energia, în special în comparaţie cu imprimantele laser, ajutând astfel la reducerea costurilor de utilizare.

Epson a integrat sistemul inovator Dual Black Ink în modelul Stylus D120, care măreşte viteza de printare şi productivitatea. Ca rezultat, micile afaceri care au nevoie de eficienţă şi costuri de tipărire scăzute vor găsi în imprimanta Stylus D120 o alternativă mai bună la preţ faţă de cele laser. În plus, modelul suportă caturşe cu cerneală neagră de mare capacitate, realizând astfel o eficienţă sporită şi volume mai mari de printuri la documentele text. Şi, spre deosebire de alte imprimante laser similare, oferă flexibilitatea de a printa documente şi fotografii color la o calitate foarte bună.

Vitezele mari de imprimare sunt realizate ca urmare a utilizării noului mecanism al capului de printare Epson Micro Piezo™. Acesta are sute de duze mici pentru a elibera picăturile de cerneală cu un nivel crescut de acurateţe. Numărul de duze dedicate cernelii de culoare neagră a fost dublat, pentru a mări viteza de eliberare a picăturilor de cerneală, astfel că timpul de printare pentru documete text de culoare neagră a fost maximizat. Acest lucru presupuneimprimarea în cel mai rapid mod a până la 37 de pagini pe minut în negru şi alb, iar atunci când calitatea imaginii este covârşitoare, tot va printa până la un număr de 25 de pagini pe minut.
Înglobând cerneala de ultimă generaţie Epson DURABrite Ultra, documentele printate cu Stylus D120 sunt durabile, rezistente la murdărie, la apă şi la lumină puternică. Printurile pe ambele părţi ale hârtiei sunt clare şi profesionale, din moment ce cerneala DURABrite Ultra se usucă foarte repede şi nu se scurge pe pagină. Textul negru este clar şi are calitatea printului laser, asigurându-se că Stylus D120 produce documente profesionale pentru un rezultat foarte bun.

Imprimanta Stylus D120 este versatilă şi, de asemenea, potrivită pentru imprimarea unor fotografii în formatul 10x15cm în doar 42 de secunde. Cu ajutorul cernelii de ultimă generaţie DURABrite Ultra, cu noua formulă a învelişului de răşină, fotografiile sunt mai strălucitoare cu hârtia Epson Premium Glossy Photo. De asemenea,
Stylus D120 include funcţia Epson PhotoEnhance pentru fotografii mai bune, printr-o singură apăsare de buton. Recunoaşte imagini ce conţin tonuri ale cerului, peisaje sau orizonturi şi oferă o reproducere îmbunătăţită a culorilor.

Coll Kretz, European Product Manager pentru Epson Europa, declară că “Multe afaceri de mici dimensiuni folosesc imprimante inkjet pentru birouri personale sau pentru utilizare acasă. Epson a creat modelul D120, gândindu-se, în special, la acest gen de clienţi. Pe lângă viteza mare de printare, sistemul cu productivitate mărită Dual Black Ink oferă un confort sporit pentru clienţii profesionişti care au nevoie de volume mari de imprimare în format text. Imprimanta este, de asemenea, compactă, eficientă energetic, iar cerneala DURABrite Ultra dispune de o gamă de opţiuni la imprimare, de la text şi printare a email-urilor până la grafică şi fotografii”.

Sumarul caracteristicilor imprimantei Epson Stylus D120:
• Sistem inovator Dual Black Ink pentru viteze mari şi volum ridicat de printuri în format text
• Printuri de înaltă calitate şi documente de calitate laser cu ajutorul cernelii îmbunătătiţe Epson DURABrite Ultra
• Viteze mari de printare de 37 pagini pe minut în monocromie şi 20 pagini pe minut în culori
• Eficienţă sporită de printare cu ajutorul cartuşelor individuale de mare capacitate
• Imprimare accesibilă cu ajutorul cartuşelor de cerneală individuale
• Rezoluţie optimizată 5760x1440dpi, folosind tehnologia unică Epson Micro Piezo™
• Cele mai bune rezultate foto cu Epson PhotoEnhance
• Organizarea, selectarea şi printarea fotografiilor cu Epson Creativity Suite

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson:
Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.
Epson este o reţea formată din 87,626 angajaţi în 117 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul general şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1416 miliarde de yeni în anul fiscal 2006.

www.epson.ro