Kingston Technology lansează noi dispozitive de securitate a datelor pentru companiile mici şi utilizatorii individuali

BUCURESTI - 15 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Noul dispozitiv de stocare USB DataTraveler Locker oferă un nivel înalt de securitate a datelor şi protecţia identităţii

Bucureşti, 15 aprilie 2009 -- Kingston Technology Europe Ltd, companie subsidiară a Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează astăzi noul dispozitiv flash DataTraveler Locker, o unitate de stocare flash USB care permite criptarea hardware a datelor. Noul dispozitiv oferă protecţia avansată a datelor la un preţ accesibil.

Numărul tot mai mare de cazuri în care date importante au fost pierdute a atras atenţia asupra metodelor de protecţie şi prevenire a pierderii informaţiilor cu grad mare de risc. “Aproape fiecare persoană care foloseşte dispozitivele de stocare USB a pierdut o astfel de unitate cel puţin o dată. Chiar dacă işi supun datele importante unor riscuri serioase, puţini dintre aceştia folosesc un dispozitiv de stocare cu criptare a datelor” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd. “Atât utilizatorii obişnuiţi, cât şi oamenii de afaceri trebuie să îşi asume responsabilitatea protecţiei datelor importante, iar dispozitivele de stocare USB criptate reprezintă o soluţie bună pentru siguranţa datelor.”

Unitatea de stocare DataTraveler Locker beneficiază de un sistem de criptare hardware AES pe 256 de biţi, având un spaţiu de stocare public şi unul criptat astfel încât chiar şi cele mai sensibile date sunt asigurate în situaţia de furt sau pierdere. Fără a avea nevoie de instalarea unei aplicaţii sau a unor drepturi de administrare, unitatea DataTraveler Locker poate fi integrată uşor în orice platformă şi poate fi folosită imediat.

“Astăzi, protecţia datelor nu este importantă numai pentru corporaţiile mari, ci şi pentru companiile medii şi utilizatorii individuali. Unitatea Kingston DT Locker este soluţia accesibilă ideală pentru asigurarea tuturor datelor private în orice moment, fiind extrem de uşor de folosit,” a adăugat reprezentantul Kingston Technology. “Datorită sistemului de criptare hardware AES pe 256 de biţi, unui hacker i-ar trebui mai mult de o sută de milioane de ani să spargă codul. În plus, dispozitvul USB va şterge datele stocate după 10 încercări de înregistrare nereuşite, ceea ce înseamnă că nu există practic nicio şansă ca documentele să cadă în mâini nepotrivite.”

Noile dispozitive de stocare USB Kingston DataTraveler Locker sunt disponibile în variantele de 4GB, 8GB şi 16GB şi beneficiază de o garanţie de 5 ani.

Capacităţi şi preţuri ale dispozitivelor Kingston DataTraveler Locker
Cod produsCapacitate şi CaracteristiciPreţuri (Lei, cu TVA inclus)
DTL/4GBDataTraveler Locker 4GB Negru99
DTL/8GBDataTraveler Locker 8GB Negru189
DTL/16GBDataTraveler Locker 16GB349


Specificaţii şi caracteristici:
•Capacităţi*: 4GB / 8GB /16GB
•Dimensiuni: 65,4mm x 18,0mm x 10,04mm
•Temperatura de operare: 0º C - 60º C
•Temperatura de stocare: -20º C - 85º C
•Garanţie: 5 ani
•Sisteme de operare compatibile: Windows Vista® (Windows ReadyBoost™ nu este suportat), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X v.10.3.x+, Linux v.2.6.x+

*Notă: O parte din capacitatea de stocare este folosită pentru formatare sau alte funcţii şi, astfel, nu poate fi folosită pentru stocarea de date. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi Ghidul Kingston pentru Memoriile Flash la www.kingston.com/Flash_Memory_Guide

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Kingston Digital Inc.
Kingston Digital, Inc. este producătorul de memorii Flash afiliat Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie. Înfiinţată în 2008, compania Kingston Digital Inc. are sediul în Fountain Valley, California, SUA.


Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/kingston-technology-lanseaza-noi-dispozitive-de-securitate-a-datelor-pentru-companiile-mici-si-utilizatorii-individuali