Mio anunţă lansarea software-ului de navigare “Mio Spirit” în cadrul CES 2009

BUCURESTI - 9 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Interfaţă intuitivă cu mai puţine click-uri
Dezvăluirea conceptului de Dispozitiv Mobil pentru Internet

Bucureşti, 9 ianuarie 2009 – Mio, producătorul numărul unu la nivel mondial de dispozitive portabile de navigaţie (PND) lansează, astăzi, software-ul de navigaţie “Mio Spirit” în cadrul CES 2009. Mio Spirit dispune de o interfaţă simplă şi intuitivă, prima funcţie din industrie denumita “Explore Mode™” prezentând aproape toate punctele de interes (POI) de la prima privire şi un “Buton de Captură” pentru a înregistra rutele preferate, locaţiile şi memo-urile. Noul software Spirit încorporează mai multe funcţii într-un mod mai simplu, ceea ce va trasa viitorul industriei de PND-uri. Mio anunţă în cadrul evenimentului şi lansarea conceptului de Dispozitiv Mobil pentru Internet.

Pentru a crea prima interfaţă şi prima aplicaţie de navigare puternic concentrată pe nevoile utilizatorilor, Mio a realizat o cercetare de piaţă internaţională axată pe opinia consumatorilor de toate vârstele şi a descoperit că majoritatea PND-urilor se concentrau pe a merge de la un punct la altul şi omiteau restul călătoriei. Investind doi ani în realizarea acestuia, Mio Spirit este conceput pentru a îmbunătăţi planificarea şi călătoria în sine, în acest mod furnizând o soluţie de navigare completă. Interfaţa intuitivă şi uşor de utilizat permite consumatorilor să se bucure de confortul pe care îl aduce un PND. Mio Spirit va fi implementat pe parcursul anului 2009 pentru noile produse.

“Mio Spirit se evidenţiază prin progresul făcut în design-ul software-ului de navigare curent. Pentru a uşura navigarea în cadrul meniului orientat către nevoile utilizatorilor, Mio Spirit va întări imaginea creată utilizatorilor, astfel asigurând avantajul Mio de a se extinde pe mai multe segmente pe piaţă”, a declarat preşedintele Mio Technology Corp, Samuel Wang. Acesta a adăugat că prin implementarea Mio Spirit, PND-urile vor oferi şi divertisment, încredere, amintiri plăcute din călătorii şi îi vor ajuta, în acelaşi timp, pe utilizatori să economisească bani, timp şi efort.

Funcţiile Mio Spirit includ:
- Modul Explore ™: hărţi uşor de accesat pentru a vizualiza toate punctele de interes din apropiere, economiseşte timp şi efort căutând punctele de interes în categorii separate. Meniul cu principalele puncte de interes oferă informaţii ca o carte de călătorie integrată, ajutând utilizatorii să exploreze mai uşor
- Butonul de captură: capturează uşor locaţia, călătoria şi memo-urile pentru ghidul personal de călătorie pentru a-l pezenta şi celorlalţi sau a-l revedea.
- Interfaţă prietenoasă: pictogramele simbolice pot fi înţelese cu uşurintă chiar şi de către utilizatorii începători. Logica sistemului meniului presupune că nu trebuie să se deruleze înapoi sau înainte pentru a stabili un traseu sau pentru a găsi puncte de interes
-Funcţia TruMap™: Concepută pentru a arăta asemenea unei hărţi tradiţionale din hârtie, o hartă cu o vizualizare clară şi curată vă permite să citiţi mai uşor şi o experienţă de navigare mai bună.
-Navigarea NavPix™ şi ghidurile de călătorie pre-încărcate vă ajută să vă planificaţi călătoria şi furnizează informaţii detaliate pentru punctele de interes importante.

În timpul evenimentului CES 2009, Mio demonstrează, de asemenea, primul concept de Dispozitiv Mobil pentru Internet, care se adresează utilizatorilor ce accesează din ce în ce mai mult serviciile web. Pentru mai multă portabilitate, Mobile Internet Device cântăreşte 600g şi se mândreşte cu o durată de viaţă a bateriei de opt ore, ceea ce le permite utilizatorilor să comunice oricând şi oriunde. Lansarea pe piaţă a acestui produs este aşteptată în al doilea trimestru din 2009.

Specificaţiile dispozitivului mobil pentru internet includ:
- Utilizare îndelungată: bateria poate dura până la opt ore
- Uşurinţă în utilizare
- Interfaţă simplă Windows Mobile OS
- Meniu personalizat pentru acces rapid şi simplu la cele mai des folosite aplicaţii
- Ecran mare de 7 inci WVGA (800x480) pentru o navigare completă pe internet
- Conectare permanentă
-Receptor Wifi integrat
- Design compact şi uşor
- Sistem de start rapid
- Receiver GPS integrat

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Mio Technology Corporation
Mio Technology dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.200 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 47 de ţări. În prezent, Mio Technology este lider în vânzările de dispozitive GPS în Europa Centrală şi de Est şi numărul trei la nivel mondial (potrivit estimărilor raportului Canalys pentru trimestru al treilea din 2008).
Mio este compania care prevede că mobilitatea în viaţa de zi cu zi şi în afaceri va fi un punct de referinţă în viitor. Produse precum sisteme de navigaţie pentru maşini, sisteme de navigaţie portabile şi PDA-uri au fost dezvoltate luând în considerare nevoile clienţilor. Sloganul Mio “Explorează mai mult” este centrat pe schimbarea modului în care utilizatorii experimentează lumea, arătându-le acestora că pot explora uşor şi în deplină libertate.


Mai multe informaţii:
Mio Buzz, blogul Mio: www.MioBuzz.tv

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/mio-anunta-lansarea-software-ului-de-navigare-mio-spirit-in-cadrul-ces-2009