Monitoarele LCD BenQ primesc certificarea Microsoft Vista

BUCURESTI - 7 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

FP93GX+ şi FP93GS sunt printre primele modele ce vor primi atestarea Vista


BenQ anunţă astăzi că două dintre monitoarele sale LCD, modelele FP93GX+ şi FP93GS sunt primele din industrie care primesc logo-ul Works with Windows Vista care asigură fiabilitate, stabilitate, securitate şi instalare potrivită.


“Suntem bucuroşi să deţinem primele monitoare atestate de Microsoft pentru Windows Vista. Monitoarele BenQ au fost întotdeauna în poziţia de a oferi utilitate îmbunătăţită cu cele mai noi tehnologii, pentru clienţii noştri.” a declarat Conway Lee, General Manager al BenQ Digital Media Business Group. “Ambele monitoare sunt concepute pentru a beneficia de avantajele ultimelor inovaţii de la Windows.”


Cele două monitoare de înaltă performanţă sunt construite ţinându-se seama de utilitatea lor pentru clienţi. Modelul FP93GX+ este caracterizat de un timp de răspuns ultra-rapid de 2ms cuplat cu tehnologia Advanced Motion Accelerator (AMA) de la BenQ care permite imagini în mişcare cât mai reale prin reducerea timpului de răspuns de-a lungul scalei de culoare pentru a oferi imagini foarte clare pentru cele mai utilizate aplicaţii video. Modelul FP93GS dispune de tehnologia Senseye proprie BenQ, care îmbunătăţeşte automat şi dinamic calitatea imaginii.


Modelele FP93GX+ şi FP93GS au fost testate pentru a fi la standarde de înaltă performanţă şi pentru a oferi o experienţă superioară utilizatorului atunci când acesta foloseşte un calculator care dispune de sistemul de operare Windows Vista. În plus, modelul FP241VW de la BenQ urmează sa primească Windows Vista Premium Logo la sfârşitul acestei luni, lucru care va certifica faptul că are cea mai înaltă performanţă din clasa sa şi că dispune de caracteristici concepute să permită experienţa noului Windows Vista.


Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Corporaţia BenQ

Corporaţia BenQ este formată din trei grupuri principale de afaceri — Computing, Consumer Electronics şi Communications. Chiar dacă toate aceste divizii prezintă o gamă largă de produse, fiecare dintre ele se concentrează pe furnizarea de soluţii orientate spre consumator, create special penrtu mediul digital. Veniturile în 2005 au depăşit 5,07 miliarde USD. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi BenQ.com.Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ este format în prezent din 10 companii care operează independent folosind resursele comune. Grupul de companii BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., BenQ Guru Software Co., Ltd, Darwin Precisions, Raydium Semiconductor Corporation, Airoha Technology Corporation, Cando Corporation and Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2005 ale grupului BenQ au depăşit 12.36 miliarde USD.


Pentru a descarca imagini ale produsului va rugam sa urmati link-ul galeriei foto de pe site-ul BenQ.ro: http://www.benq.ro/products/LCD/?product=608&page=gallery

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi BenQ.com
www.BenQ.com