NVIDIA OFERA PERFORMANTA MULTIMEDIA DE VARF CELOR MAI NOI NOTEBOOK-URI DE LA FUJITSU SIEMENS COMPUTERS

BUCURESTI - 15 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

AMILO Xa 1526 şi AMILO Pa 1538 utilizează tehnologia NVIDIA® GeForce® pentru a oferi performanţă grafică mobilă de ultima oră

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), lider mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, anunţă astăzi că unităţile sale de procesare grafică (GPU-uri) vor fi prezente în cele mai noi notebook-uri de la Fujitsu Siemens Computers.

Modelul AMILO Xa 1526 este pe deplin echipat pentru a oferi o experienţă multimedia remarcabilă, iar modelul AMILO Pa 1538 îmbină o multitudine de dotări, aducând performanţă grafică excepţională. Datorită tehnologiei GeForce® de la NVIDIA® cu tehnologia proprie PureVideo™ de la NVIDIA®, utilizatorii vor beneficia de cea mai bună performanţă în toate aplicaţiile multimedia, de la fotografii clare la redare video fluentă şi experinţă plăcută în jocuri. În plus, tehnologia de procesare grafică de la NVIDIA presupune că aceste sisteme mobile sunt ideale pentru versiunea Premium a celui mai nou sistem de operare de la Microsoft, Windows Vista, care necesită foarte multă procesare grafică.

Disponibil în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, modelul AMILO Xa 1526 reprezintă un model de referinţă multimedia cu un design extraordinar în nuanţe de negru. Preţul său este de aproximativ 1199 EUR şi include:
• Unitate de procesare grafică NVIDIA GeForce Go 7600 cu memorie video dedicată DDR2 de 256MB
• Tehnologia PureVideo de la NVIDIA, permiţându-le utilizatorilor să experimenteze calitatea home theatre pe notebook
• Tehnologia mobilă AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core, AMD Turion™ 64 Single-Core sau AMD Sempron™
• Ecran LCD WXGA+ de 17”cu tehnologie CrystalView

Modelul AMILO Pa 1538 se găseşte în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la preţuri începând de la 799 EUR. Sistemul include:
• GPU NVIDIA GeForce Go 7400 cu memorie video dedicată DDR2 de 128MB
• Tehnologia NVIDIA PureVideo, care le oferă utilizatorilor o experienţă home theatre de calitate pe notebook
• Chipset NVIDIA nForce® 430 pentru securitate sporită şi stocare a datelor optimă
• Ecran LCD WXGA de 15.4” cu tehnologie CrystalView

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.nvidia.co.uk/page/mobile.html sau www.fujitsu-siemens.com.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
Corporaţia NVIDIA este liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă. Compania creează produse inovatoare pentru calculatoare, electronice şi dispozitive mobile. NVIDIA îşi are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.nvidia.co.uk.

Anumite declaraţii din acest comunicat de presă care include, dar nu se limitează la caracteristici, beneficii şi performanţă ale soluţiilor grafice NVIDIA GeForce Go, tehnologiei PureVideo de la NVIDIA şi notebook-urilor AMILO Xa 1526 de la Fujitsu Siemens Computers, în care produsele produselor noastre sunt integrate, precum şi declaraţii despre rolul nostru pe piaţă sunt declaraţii care sunt supuse riscului şi nesiguranţei care ar putea face ca rezultatele să fie fizic diferite de aşteptări. Asemenea riscuri include, darn u se limitează la: dificultăţi în dezvoltarea noilor produse; pierderea performanţei când produsele sunt utilizate împreună; întârzieri în integrarea produselor; schimbări ale cererii şi în preferinţele clienţilor; acceptarea noilor produse şi tehnologii de către piaţă; defecte de software; adoptarea produselor competitorilor în loc de cele ale noastre; evoluţia generală a pieţei, incluzând trend-urile ciclice pe piaţa de semiconductori; impactul produselor competitive şi alternativelor de preţuri; schimbări în standardele tehnologice şi interfeţe, ca de altfel şi alte riscuri detaliate din când în când în rapoartele din dosarele NVIDIA către Securities and Exchange Commission ce includ Formularul 10-Q pentru trimestrul care a luat sfârşit la 30 aprilie 2006. Aceste declaraţii vorbesc numai la data prezentului document. NVIDIA nu îşi asumă nicio obligaţie de a le actualiza.

Copyright® 2007 NVIDIA Corporation Toate drepturile rezervate. Compania şi/sau numele de produse pot fi nume comerciale, mărci şi/sau mărci înregistrate ale respectivilor proprietari la care sunt asociate. Caracteristicile, preţurile, disponibilitatea şi specificaţiile sunt supuse schimbării fără a se anunţa.

Notă către editori: Dacă sunteţi interesaţi să aflaţi mai multe informaţii despre NVIDIA, vă rugăm vizitaţi NVIDIA Press Room la

www.nvidia.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/nvidia-ofera-performanta-multimedia-de-varf-celor-mai-noi-notebook-uri-de-la-fujitsu-siemens-computers