NVIDIA plusează în Las Vegas cu două platforme GPU high-end

BUCURESTI - 12 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Două soluţii grafice noi GeForce pentru jucătorii entuziaşti

Ce: NVIDIA a lansat două soluţii grafice noi pentru jucătorii entuziaşti, GeForce GTX 295 şi GeForce GTX 285.

Platforma de procesare vizuală GeForce GTX 295 este cea mai rapidă soluţie cu două procesoare grafice (dual GPU) din lume. Beneficiind de puterea a două unităţi de procesare vizuală NVIDIA® GeForce® GTX 200 pe o singură platformă, unitatea GeForce GTX 295 furnizează performanţe grafice de neegalat în cele mai recente jocuri precum Far Cry 2, Mirror’s Edge, şi Call of Duty 5: World at War.

Unitatea GeForce GTX 285 este cea mai rapidă soluţie cu un singur procesor grafic (GPU) din lume, furnizănd o performanţă grafică cu 30% mai mare decât a oricări alte soluţii asemănătoare cu un singur GPU. Unitatea face faţă celor mai complexe efecte DirectX 10 şi redă un număr impresionant de cadre pe secundă la rezoluţii de înaltă definiţie (HD).

Dezvoltate pe tehnologia NVIDIA CUDA, ambele unităţi GTX 295 şi GTX 285 nu oferă doar o experienţă formidabilă de joc, ci şi opţiuni Graphics Plus™ care nu pot fi găsite la produsele concurente. Numai cu unităţile de procesare vizuală NVIDIA jucătorii pot experimenta efecte de fizică cu tehnologia NVIDIA® PhysX™, efecte stereoscopice 3D, şi pot procesa rapid fişiere foto şi video pe unitate de procesare vizuală GeForce.

Fie că experimentaţi o nouă dimensiune a realismului fizic în medii de joc extrem de interactive şi dinamice sau că pătrundeţi în universul stereoscopic 3D cu ajutorul ochelarilor GeForce 3D Vision™, fie că procesaţi imagini digitale cu Adobe® CS4 sau că transcodaţi filme în formatul HD, unităţile de procesare vizuală GeForce GTX 295 şi GTX 285 fac faţă oricăror provocări la standarde de performanţă superioare.

Când: GeForce GTX 295 este disponibilă în prezent în reţeaua partenerilor NVIDIA. GeForce GTX 285 va fi disponibilă începând cu data de 15 ianuarie.

Unde: Anunţul de lansare a avut loc în cadrul târgului Computer Electronic Show (CES) 2009, care s-a desfăşurat în Las Vegas, Nevada.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro™ şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Copyright © 2008 NVIDIA Corporation. Toate drepturile rezervate. NVIDIA, PhysX, GeForce, Quadro, Tesla, CUDA, şi NVISION sunt mărci înregistrate ale corporatiei NVIDIA în Statele Unite ale Americii şi/sau alte ţări. Toate celelalte denumiri de companii şi/sau produs pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari cărora le sunt asociate. Dotările, preţurile, specificaţiile şi disponibilitatea pot fi modificate fără o avertizare prealabilă.

© 2008 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Far Cry, Ubisoft, Ubi.com, şi logoul Ubisoft sunt mărci înregistrate ale Ubisoft Entertainment în Statele Unite ale Americii şi/sau alte ţări. © 2008 Activision Publishing, Inc. Activision şi Call of Duty sunt mărci înregistrate ale Activision Publishing, Inc. Toate drepturile rezervate. © 2008 EA Digital Illusions CE AB. Mirror’s Edge şi logo-ul DICE sunt mărci sau mărci înregistrate ale EA Digital Illusions CE AB. © 2008 Electronic Arts Inc. EA, logoul EA şi Dead Space sunt mărci sau mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. în Statele Unite ale Americii şi/sau alte ţări. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte denumiri de companii şi/sau produs pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari cărora le sunt asociate.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.nvidia.co.uk.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/nvidia-pluseaza-in-las-vegas-cu-doua-platforme-gpu-high-end