NVIDIA PRIMESTE DISTINCTIA COMPANIA ANULUI DIN PARTEA EE TIMES

Santa Mare - 5 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, anunţă astăzi că i-a fost decernat premiul “Compania Anului” în cadrul ceremoniei EE Times Annual Creativity in Electronics (ACE). Premiul a fost înmânat la Gala EE Times ACE din 3 aprilie 2007, eveniment ce a avut loc la Silicon Valley, în cadrul celei mai mari conferinţe de design în sistemele electronice din America de Nord.

NVIDIA a primit distincţia EE Times ACE acordată companiilor mari, cu vânzări de peste 750 de milioane, care dau dovadă de cel mai înalt grad de profesionalism, excelenţă în tehnologie, profitabilitate, management extraordinar al resurselor umane şi al relaţiilor cu clienţii.

'NVIDIA este lider în crearea de produse inovatoare pentru calculatoare şi produse electronice,' declară Brian Fuller, redactor-şef EE Times. 'Compania a inventat GPU-ul sau unitatea de procesare grafică, care este folosită astăzi pentru numeroase aplicaţii, de la telefoanele mobile până la procesarea de înaltă performanţă. Suntem încântaţi să acordăm această distincţie unei companii care forţează limitele tehnologiei şi imaginaţiei.'

'Suntem onoraţi de acest premiu prin care se recunoaşte pasiunea companiei NVIDIA pentru inovaţie, execuţie şi leadership' adaugă Chris Malachowsky, co-fondator NVIDIA şi senior vicepreşedinte pe divizia de engineering şi operatiuni. 'NVIDIA are unii dintre cei mai talentaţi ingineri în industria semiconductorilor şi aceasta este o dovadă a recunoaşterii angajamentului nostru de a construi o companie extraordinară care să facă diferenţa.'

Despre premiile EE Times ACE
Premiile EE Times au fost apărut ca urmare a dorinţei de a recunoaşte oamenii, companiile, produsele lider din industria electronicii, fiind oferite acelora care se evidenţiază şi aduc contribuţii pozitive – adevăraţii inovatori în tehnologie. Finaliştii au fost evaluaţi de către un juriu prestigios, compus din cele mai importante persoane din academie, industria de profil şi executive de pe Wall Street. Pentru mai multe informaţii, visitaţi http://www.eetimes.com/ace.

Despre CMP Technology Electronics Group
CMP Technology Electronics Group reprezintă un brand premium în tehnologie şi business media ce îşi aduce contribuţia la nevoile de informare ale dezvoltatorilor de tehnologii din întreaga lume. Oferind o întreagă gamă de produse şi servicii care se adresează profesioniştilor în tehnologie de pretutindeni, grupul CMP Technology Electronics oferă cele mai specializate informaţii comunităţii de tehnologie. În fiecare lună, grupul CMP Technology Electronics distribuie peste un million de copii ale publicaţiilor sale, inclusiv EE Times, abonaţilor din 23 de ţări, iar vizitatorii online din 100 de ţări pot vizualiza peste 8 milioane de pagini scrise în şapte limbi pe site-urile web, inclusiv EETimes.com şi TechOnline. Peste 40,000 decision makers iau parte la conferinţele de design în sistemele electronice, care se organizează în fiecare an la Boston, Silicon Valley,China şi Taiwan.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
Corporaţia NVIDIA este liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă. Compania creează produse inovatoare pentru calculatoare, electronică şi dispozitive mobile. NVIDIA îşi are sediul în Santa Clara, CA şi are birouri în Asia, Europa şi America. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.nvidia.com.


www.nvidia.com