NVIDIA şi grupul Khronos găzduiesc la NVISION 08 conferinţa dedicată procesării vizuale pe dispozitive mobile

Santa Mare - 28 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Când: marţi, 26 august, 9:00am – 6:00pm
Unde: NVISION 08 - Convention Center, San Jose

În intervalul 25-27 august 2008, NVIDIA organizează ediţia inaugurală NVISION® 08 în San Jose, California. Pentru a puncta importanţa industriei de dispozitive mobile, componentă cheie a acestor evenimente, NVIDIA şi grupul Khronos™ vor găzdui o conferinţă în exclusivitate despre procesarea vizuală care va dura o întreagă zi.

Fie că sunteţi un dezvoltator pentru telefoane mobile; un vânzător de sistem de operare; un susţinător ce-şi doreşte să aducă interfeţe întrutotul intuitive şi jocuri spectaculoase pe telefoanele mobile de generaţie următoare; un producător de dispozitive consumer ce-şi propune să construiască produsul ce să revoluţioneze (“next big thing”) lumea multimedia şi navigarea personală 3D; un producător de dispozitive mobile pentru navigare pe internet, care simte nevoia de soluţii capabile să ofere experienţe de navigare asemănătoare cu acelea oferite de un PC desktop - NVISION 08 este evenimentul unde puteţi învăţa şi socializa cu liderii industriei.

Cei prezenţi vor primi informaţii actualizate despre standardele deschise create de grupul Khronos, atât pentru mediile mobile, cât şi în ceea ce priveşte accelerarea grafică – şi vor afla cum sunt valorificate aceste standard de către procesoarele de aplicaţii NVIDIA Tegra, pentru a furniza procesare vizuală remarcabilă pe dispozitive mobile, transformându-le în calculatoare personale. În acest sens, se vor face prezentări detaliate despre modul în care se fructifică potenţialul standardelor OpenGL® ES 2.0, OpenMAX™ IL şi OpenKODE™ pentru generarea unui cadru de lucru perfect al procesării vizuale şi care, întregit cu instrumente şi motoare grafice, va aduce pe piaţă cât mai rapid experienţe sofisticate de utilizare mobilă.

Pentru exemple care demonstrează potenţialul platformei NVIDIA Tegra, vă rugăm vizitaţi canalul dedicat pe YouTube, www.youtube.com/tegrabynvidia.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVISION 08
NVISION 08 are loc între 25-27 August 25-27 la San Jose, California şi este un mega-eveniment de trei zile ce se adresează profesioniştilor şi entuziaştilor pasionaţi de procesarea vizuală. Mii de ingineri, proiectanţi, dezvoltatori, cercetători, artişti, entuziaşti, gameri, producători de film, oameni de afaceri, consumatori din întreaga lume sunt aşteptaţi la acest eveniment. Pentru a vă putea înregistra la acest eveniment, vizitaţi http://www.amireg.com/nvision08/intro.html.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Andrew Humber
NVIDIA Corporation
ahumber@nvidia.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/nvidia-si-grupul-khronos-gazduiesc-la-nvision-08-conferinta-dedicata-procesarii-vizuale-pe-dispozitive-mobile