PCfun.ro creeaza un mediu nou pentru experienta de achizitii online

BUCURESTI - 3 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

*Peste 100.000 de vizitatori lunar* Nouă abordare a cumpărăturilor online *

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor GSM, anunţă intrarea într-o etapă nouă de dezvoltare, prin lansarea unei noi interfeţe a site-ului, care aduce o creştere de viteză de până la 30%. Noua identitate PCfun.ro este menită să creeze o experienţă superioară de cumpărare, o trecere de la achiziţia de produs la un cadru complex de tip „frame of experience”, care îl pune pe client în centrul procesului de vizitare a magazinului online.

“Noua platformă PCfun.ro marchează trecerea într-o nouă etapă a magazinului virtual, devenind mai adaptat şi capabil să susţină cererea pieţei locale de comerţ online. În perioada care a trecut din momentul lansării proiectului, am dobândit un bagaj de informaţii important, venit din partea cumpărătorilor noştri şi, în linie cu tendinţele la nivel internaţional, vrem să oferim cumpărătorului online din România o experienţă de achiziţie unică”, a declarat Marius Ghenea, preşedinte PCfun.ro.

„Prin redesign, aducem un spor de până la 30% în viteza de alegere şi comandă a produselor, plus un set de opţiuni şi recomandări avansate, care ajută consumatorul în selectarea produselor”, a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

PCfun.ro oferă în acest moment vizitatorilor o gamă de peste 4500 de produse din categoriile IT, electronice şi telefoane GSM. Printre categoriile noi de produse incluse în ultima perioadă, se numără consolele, jocurile şi echipamentele de reţea, dar se adaugă şi un număr însemnat de produse noi şi accesorii în gamele curente.

PCfun.ro şi-a creat în decursul activităţii sale o bază importantă de clienţi şi vizitatori:

- Peste 40% dintre vizitatorii zilnici ai magazinului actual sunt la cel puţin a doua vizită;

- 50% dintre clienţii PCfun au făcut comandă cel puţin o dată;

- Ca şi structură pe sexe: 88% dintre cumpărători sunt bărbaţi şi 12% femei.

La sfârşitul lunii martie 2007, PCfun.ro a atins un număr de 112.000 de vizitatori, care au vizionat peste 1 200 000 de pagini ale site-ului, conform serviciului de monitorizare online realizat de Trafic.ro.

Easy shopping – 4 500 de produse într-o ofertă de servicii unică:

PCfun.ro este în acest moment cel mai avansat loc de shopping online din punct de vedere al serviciilor. Acestea includ pentru cele peste 4 500 de produse IT şi electronice din oferta actuală:

Maximum 24 de ore – livrare gratuită în orice loc din ţară în maximum 24 de ore
Livrare direcţionată – livrare la locul şi ora stabilită de cumpărător
Modalităţi de plată variate - card, ordin de plată, ramburs, numerar, credit
Service on-site – ridicarea produselor cu posibile defecte în 24 de ore de la sediul clientului, fără taxe de transport, cu oferirea unei soluţii de backup pentru perioada reparaţiei
Money back – returnarea integrală a valorii produsului în cazul în care acesta nu se ridică la nivelul aşteptărilor
Upgrade on site – livrarea de produse superioare la adresa clientului cu preluarea produsului înlocuit şi deducerea sumei agreate, fără taxe de transport
Informaţii şi imagini – detalii extinse legate de caracteristicile şi imaginile produselor de pe site pentru a le putea alege având suficiente informaţii despre ele şi despre performanţele lor.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre PCfun.ro

PCfun.ro este un magazin online pentru produse IT, electronice şi de comunicaţii operat de FiT Distribution şi lansat la mijlocul anului 2006.

PCfun.ro acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus, A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, Mediatech, Microsoft, Nec, Olympus, Sapphire, Samsung, Sony, Toshiba, Panasonic, JVC, LG, NOKIA, Sony Ericsson.

FiT Distribution este o companie înfiinţată în 2002, ce activează în piaţa de distribuţie din România, atingând în 2006 o cifră de afaceri de 10 milioane USD.

www.PCfun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/pcfun-ro-creeaza-un-mediu-nou-pentru-experienta-de-achizitii-online