PCfun.ro lanseaza noile placi video din seria NVIDIA GeForce 8600

BUCURESTI - 18 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

*Suport pentru jocuri şi aplicaţii DirectX10*
*Utilizare în sisteme care rulează filme HD*

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor GSM, anunţă astăzi introducerea în oferta sa a plăcilor video Leadtek GeForce 8600 GTS, la doar o zi de la lansarea la nivel internaţional a noilor chipset-uri. Adresat utilizatorilor pasionaţi de filme HD pe PC, jocuri şi acelora care urmăresc rularea de aplicaţii DirectX 10, modelul Leadtek WinFast PX8600GTS 256, cu procesor grafic NVIDIA, aduce un raport de preţ-performanţă excelent în gama medie.

„Este un produs aşteptat încă de la lansarea noii familii de procesoare grafice cu arhitectura unificată de la NVIDIA, din seria a 8 a. Pentru majoritatea utilizatorilor, gama GeForce 8600, 8500 este mult mai apropiată de necesităţi. Rularea de filme HD, Blu-ray şi HD DVD şi de jocuri din noua serie DirectX va fi una dintre cele mai importante caracteristici”, a declarat Magda Stoica, director de vânzări la PCfun.ro.

„Segmentul mediu este acela în care se fac volume importante pe vânzările de plăci discrete. Probabil seriile noi GeForce 8600/8500 vor fi primele plăci de succes din oferta noastră online, având în vedere că sunt disponibile din ziua lansării internaţionale pentru comenzi. Vom extinde rapid gama pe un număr important de mărci”, a declarat Magda Stoica, director de vânzări PCfun.ro.

Combinând renumele şi calitatea Leadtek cu chipset-ul grafic NVIDIA GeForce 8600, placa se înscrie în tiparul standard propus de NVIDIA, modelul fiind conceput pentru Microsoft Windows Vista, incluzând toate cerinţele hardware definite de specificaţiile Microsoft Direct3D® 10, cu suport complet pentru setul de instrucţiuni unified shader DirectX 10 şi pentru specificaţiile tehnice ale Shader Model 4. Sunt înglobate toate tehnologiile inovative pe care le aduc unităţile de procesare grafică GeForce din seria a 8 a de la NVIDIA: arhitectura unificată; motorul unic NVIDIA Lumenex; tehnologia GigaThread™, inovaţie care presupune crearea a mii de fire de execuţie paralele care măresc considerabil eficienţa execuţiei operaţiilor; tehnologia Quantum Effects™, care aduce facilităţi dedicate procesării fizice pentru efecte vizuale şi realism grafic; tehnologia PureVideo™HD din generaţia a doua care măreşte activitatea de procesare video pentru a oferi cea mai bună redare a filmelor HD DVD şi Blu-ray pe PC; tehnologia SLI proprie NVIDIA.

Placa video Leadtek WinFast PX8600GTS 256 este disponibilă acum pe site-ul PCfun.ro, la preţul de 689 RON.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre PCfun.ro

PCfun.ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice şi telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006.
PCfun.ro, acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus,
A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, Mediatech, Microsoft, Nec, Olympus, Sapphire, Samsung, Sony, Toshiba, Panasonic, JVC, LG, NOKIA, Sony Ericsson.

FiT Distribution este o companie înfiinţată în 2002, ce activează în piaţa de distribuţie din România, atingând în 2006 o cifră de afaceri de 10 milioane USD.


www.PCfun.ro