Sony Ericsson P990i îşi face apariţia online la PCfun.ro

BUCURESTI - 6 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

*Cel mai aşteptat telefon al anului este acum în premieră la PCfun.ro*
*Preţuri speciale pentru telefoane mobile şi accesorii GSM*

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronicelor şi telefoanelor GSM, anunţă astăzi introducerea, pe piaţa din România, a telefonului mobil Sony Ericsson P990i. PCfun.ro aduce în premieră online acest produs pentru a oferi clienţilor săi posibilitatea de a comunica eficient cu ajutorul celui mai inteligent telefon cu tehnologie 3G. PCfun.ro oferă clienţilor magazinului preţuri speciale pentru produsele sale cu pachete de servicii unic definite pentru spaţiul de cumpărare online local. Telefoanele mobile şi accesoriile GSM au în perioada următoare oferte de preţ unice.

“Telefoanele GSM reprezintă una din categoriile cu priza cea mai bună la public în mediul online. Sony Ericsson P990i este un model aşteptat de reprezentanţii mediului business de mai bine de jumătate de an, iar noi estimăm pentru perioada următoare vânzări semnificative pentru acest model. “ a declarat Magda Stoica, director de vânzări PCfun.ro.

“PCfun.ro este primul magazin online care oferă produsul şi aceasta sincronizat cu apariţia modelului pe piaţa europeană. Prin adăugarea cu rapiditate a celor mai noi produse, urmărim să oferim clienţilor o completare a setului avansat de servicii, dezvoltat de PCfun.ro” a adăugat Magda Stoica.

Sony Ericsson P990i are toate dotările necesare pentru a permite utilizatorului să comunice în orice loc s-ar afla, acesta oferind acces la Internet, servicii push e-mail direct pe telefonul mobil, convorbiri video şi mesagerie pentru comunicaţii eficiente.
Modelul face posibilă utilizarea celor mai rapide reţele wireless şi celor mai avansate servicii ale operatorilor de reţea. Transmisiile RSS mobile oferă noutăţi la minut.

Telefonul are o cameră digitală de 2 megapixeli, cu înregistrare video care acoperă necesităţile de fotografiere ale persoanelor mobile. Momentul surprins poate fi salvat şi trimis mai departe. Symbian OS 9.1, cea mai recentă versiune a celui mai utilizat sistem de operare pentru telefoane inteligente, a fost deja lansat şi este instalat pe Sony Ericsson P990i. Instalarea de aplicaţii inovatoare pe telefon face din el un instrument puternic şi eficient pentru zona de afaceri.
Caracteristicile şi aplicaţiile instalate în P990i oferă posibilitatea de a rămâne la curent şi a organiza activităţile în mod eficient. Calendarele pot fi sincronizate de la distanţă, biroul mobil al utilizatorului fiind astfel actualizat. Scanerul de cărţi de vizită încorporat în telefonul P990 permite utilizarea camerei acestuia pentru a crea versiuni digitale ale cărţilor de vizită şi pentru a le salva în cadrul contactelor din telefon.

Telefonul Sony Ericsson P990i poate fi folosit ca modem de mare viteză pentru a conecta calculatorul la Internet, iar prin Bluetooth™, conectarea se face fără fir. În nodurile de reţea WLAN din aeroporturi sau din alte centre de activitate, există posibilitatea de a conecta telefonul la intranetul companiei, beneficiind de viteza la care utilizatorul este obişnuit la birou.

Specificaţii:

Ecran:
- TFT cu 262.144 culori
- 240x320 px
Sunet: tonuri muzicale (MP3/AAC)
Memorie: 60MB, Suport pentru Memory Stick Duo/ Memory Stick Duo Pro
Retele: GSM 900/1800/1900/ UMTS
Dimensiuni:114x57x25mm
Caracteristici cheie:
- scaner pentru cărţi de vizită
- 3G/UMTS
- Cititor RRS – ştiri la minut prin telefon
- Apel video
- Înregistrare video – 30 de cadre/s
- Music player şi radio FM
- Cameră foto 2 megapixeli
- WLAN 802.11b
- Symbian 9.1Magazinul online PCfun.ro este lansat sub sloganul “Easy shopping” şi aduce cea mai completă gamă de servicii online existente în acest moment pe piaţa din România. Cu peste 2000 de produse IT şi electronice, site-ul îşi propune ca în scurt timp să devină opţiunea numărul 1 a vizitatorilor şi cumpărătorilor online din România.

Easy shopping – 2 000 de produse într-o ofertă de servicii unică
PCfun.ro este în acest moment cel mai avansat loc de shopping online din punct de vedere al serviciilor. Acestea includ pentru cele peste 2 000 de produse IT şi electronice din oferta actuală:
•Maximum 24 de ore – livrare gratuită în orice loc din ţară în maximum 24 de ore
•Livrare direcţionată – livrare la locul şi ora stabilită de cumpărător
•Modalităţi de plată variate - card, ordin de plata, ramburs, numerar
•Service on-site – ridicarea produselor cu posibile defecte în 24 de ore de la sediul clientului, fără taxe de transport cu oferirea unei soluţii de back-up pentru perioada reparaţiei
•Money back – returnarea integrală a valorii produsului în cazul în care acesta nu se ridică la nivelul aşteptărilor
•Upgrade on site – livrarea de produse superioare la adresa clientului cu preluarea produsului înlocuit şi deducerea sumei agreate, fără taxe de transport
•Informaţii şi imagini – detalii extinse legate de caracteristicile şi imaginile produselor de pe site pentru a le putea alege având suficiente informaţii despre ele şi despre performanţele lor

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre PCfun.ro

PCfun.ro este un magazin online pentru produse IT, electronice şi de comunicaţii operat de FiT Distribution, lansat în 2005.
PCfun.ro acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus,
A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, Mediatech, Microsoft, Nec, Olympus, Sapphire, Samsung, Sony, Toshiba, Panasonic, JVC, LG, NOKIA, Sony Ericsson.

FiT Distribution este o companie înfiinţată în 2002, ce activează în piaţa de distribuţie din România, atingând în 2005 o cifră de afaceri de 7 milioane USD.

Traian Cristea
Director general
FiT Distribution/PCfun.ro
Tel: +4 021 300.12.27/ 300.12.28
Fax: +4 021 300.98.71
traianc@fit.com.ro
www.fit.com.ro
www.PCfun.ro