STANDARDUL DE GRAFICA NVIDIA QUADRO® FX 3500 PE NOILE STATII DE LUCRU DELL PRECISION

BUCURESTI - 22 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

DVI dual-link şi Suport Stereo ce targetează CAD High-End, DCC şi Clienţi pentru Vizualizare Ştiinţifică
NVIDIA Corporation (Nasdaq: NVDA), liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, a anunţat astăzi faptul că grafica profesională Quadro FX 3500 a fost selectată ca soluţie standard high-end pentru staţia de lucru Dell PrecisionTM 380. Această ultimă adăugire la opţiunile de grafică aduce un nou nivel preţ-performanţă cu funcţii cum ar fi doi conectori dual-link DVI şi suport stereo pentru CAD profesional, DCC şi aplicaţii de vizualizare ştiinţifice.

“Dell Precision 380 este o soluţie de staţie de lucru foarte flexibilă pentru profesionişti, care oferă o gamă largă de opţiuni de configurare”, a spus Jeff Brown, director general al produselor profesionale NVIDIA. “Soluţia NVIDIA Quadro FX 3500 resetează nivelul de performanţă pentru grafica profesională şi oferă caracteristici şi certificări ISV pentru staţia de lucru Dell cerute de utilizatori”.
'Supremaţia Dell în industrie şi modelul de business ne poziţionează în mod unic ca fiind primii care introduc grafica NVIDIA Quadro FX 3500 pe staţiile de lucru, furnizându-le clienţilor opţiuni semnificative de upgrade a performanţei la un price-point foarte atractiv”, a declarat Darrel Ward, director al Dell Precision Workstations. 'Dell Precision 380 este proiectat pentru a oferi clienţilor toate caracteristicile şi certificatele unei soluţii din clasa de staţii de lucru şi furnizează opţiuni care îmbunătăţesc în mod semnificativ performaţa graficii într-o platformă irezistibilă”.
Soluţia NVIDIA Quadro FX 3500 oferă 256 MB memorie video dedicată GDDR3 şi o bandă de memorie foarte rapidă de 42.2 GB/s care ajută la oferirea de performanţe remarcabile aplicaţiilor. Cei doi conectori dual-link DVI-I pot fi folosiţi pentru a comanda până la două monitoare cu ecran wide plat de 30-inci Dell 3007WFP UltraSharp, care oferă o rezoluţie maximă de 2560 x 1600 (WQXGA) pentru o calitate video şi a imaginii extrem de precisă şi intensă.
Produsele de grafică NVIDIA Quadro FX sunt disponibile prin producători OEM, incluzând Dell, şi prin partenerii de tehnologie PNY (US şi EMEA), Leadtek (APAC), şi ELSA Japan (Japonia). Pentru detalii despre acestea sau despre alte produce NVIDIA Quadro vizitaţi www.nvidia.com/quadro.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Corporaţia NVIDIA
NVIDIA Corporation liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă. Compania creează produse inovatoare pentru calculatoare, electronică şi dispozitive mobile. NVIDIA îşi are sediul în Santa Clara, CA şi are birouri în Asia, Europa, şi America. Pentru detalii, vizitaţi www.nvidia.com.
Anumite declaratii din acest comunicat de presa care include, dar nu se limitează la caracteristici, beneficii, folosinţă şi performanţă a tehnologiei de grafică profesională NVIDIA Quadro FX 3500 şi staţia de lucru Dell Precision 380 sunt declaraţii care sunt supuse riscurilor şi nesiguranţei care ar putea face ca rezultatele să fie fizic diferite de aşteptări. Asemenea riscuri şi elemente nesigure includ, dar nu se limitează la, întârzieri în trecerea noilor produse la producţie, pierderea perfomanţei sau a capacităţilor când produsele sunt încorporate în alte produse, întârzieri în transmiterea produselor NVIDIA Quadro FX de către OEM sau alţi parteneri, schimbări în preferinţele clientilor sau folosirea produsului, producerea unor defecte de software, dezvoltarea unor noi tehnologii de către competitorii noştri, impactul produselor competitive şi alternativele de preţ şi alte riscuri detaliate din când în când în rapoartele din dosarele NVIDIA către Securities and Exchange Commission care include Formularul 10-K pentru anul fiscal care a luat sfârşit la 29 ianuarie 2006. Aceste declaratii vorbesc numai la data acestui document. NVIDIA nu are nici o obligaţie de a aduce la zi aceste declaraţii.

Catalin Patrasescu
SmartPoint

Str Biharia 67-77
METAV BUSINESS PARK