Tehnica revolutionara intr-un maus mobil

BUCURESTI - 13 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

BenQ lansează un maus profesional, de mărimea unei cărţi de vizită, pentru persoanele în mişcare

BenQ anunţă lansarea unui maus wireless inovator, de mărimea unei carţi de vizită, cu un sistem mecanic revoluţionar. Mausul se caracterizează printr-un stil unic şi o tehnologie mecanică aparte, care asigură atât o estetică deosebită, cât şi cel mai bun confort pentru utilizatorii aflaţi în mişcare. Modelul S700 este echipat cu un senzor optic de 1000DPI (puncte pe inci) şi tehnologie wireless RF 27MHz, pentru a oferi un plus de mobilitate.

Mausul S700 are doar 13 mm grosime şi dispune de tehnologia mecanică unică BenQ ce asigură funcţii avansate pentru un confort şi o eficienţă sporită a utilizatorilor.

Pentru mai mult confort, utilizatorii nu trebuie decât să plieze mausul, pentru a-l activa, şi acesta va trece automat într-o poziţie ergonomică, într-un unghi de 15 grade. Dimensiunea redusă şi design-ul ergonomic al modelului S700 sunt perfect integrate, fără vreun compromis, lucru care face ca acest maus să fie un accesoriu potrivit pentru oamenii de afaceri aflaţi permanent în mişcare şi pentru aceia care consideră greu de folosit touchpad-ul sau săgeţile de pe tastatură.

BenQ S700 - Mausul wireless de dimensiunea unui card

Modelul BenQ S700 se caracterizează printr-un senzor optic de înaltă precizie de 1000DPI, care asigură o direcţie îmbunătăţită, în timp ce foloseşte maximul de suprafaţă disponibilă în orice mediu. De alfel, S700 foloseşte tehnologia wireless RF 27MHz, pentru a îmbunătăţi mobilitatea.

Utilizatorii pot fi anunţaţi când bateriile sunt aproape descărcate atunci când indicatorul de putere redusă începe să licăre şi pot, de asemenea, să păstreze energia din baterie folosindu-se de următoarele trei moduri de salvare a acesteia:

1. Apăsând simplu pe capacul din spate al mausului.

2. Apăsând butoanele din stânga şi din dreapta ale mausului şi învârtind de rotiţă simultan. Astfel, mausul va intra în starea stand-by.

3. Mausul va intra automat în stand-by dacă nu a fost folosit o perioadă de timp.

Mausul optic de mărimea unui card BenQ S700 nu are nevoie de instalarea vreunei aplicaţii pentru a funcţiona şi este compatibil cu programele Windows® şi Mac.

Specificaţii: Mausul Wireless S700:

Mouse Wireless S700
Numărul de butoane 3 (incluzând şi rotiţa)

Dimensiune maus
95mm (L) x 55mm (l) x 13mm (I)

Dimensiune receptor
55mm (L) x 15mm (l) x 8mm (I)

Soluţia Optică
1000DPI

Tehnologia Wireless
RF 27MHz

Interfaţa
USB

Cerinţele de sistem

Windows® 98SE, 2000, Me, XP
Mac
OS X 10.4

Pachetul conţine

1. Maus BenQ S700 Wireless

2. Wireless USB Mini Receiver

3. 2 baterii de tip AAA

4. Manual de Utilizare

5. Husa de călătorie

6. Ambalaj


Preţul estimat de vânzare al mausului BenQ S700 este de 99 RON (TVA inclus).


Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre corporaţia BenQ:

Corporaţia BenQ este formată din trei grupuri principale de afaceri — Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group şi Mobile Communications Business Group. Fiecare dintre aceste divizii prezintă o gamă largă de produse şi se concentrează pe furnizarea de soluţii orientate spre consumator, create special pentru un stil de viaţă digital. Veniturile în 2005 ale Corporaţiei BenQ au depăşit 5,07 miliarde USD.

Despre grupul BenQ:
Grupul BenQ este format în prezent din 10 companii care operează independent folosind resursele comune. Grupul de companii BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation and Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2005 ale grupului BenQ au depăşit 12,36 miliarde USD.


www.BenQ.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/tehnica-revolutionara-intr-un-maus-mobil