Smith & Smith continua expansiunea ! O noua agentie deschisa in Calarasi !

BUCURESTI - 30 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Social, Retail

Smith &Smith, prima companie româneasca specializata în transfer international de bani, cu capital integral romanesc, deschide a 52-a agentie in orasul Calarasi, la 15 ani de la primul transfer !

Smith & Smith continua expansiunea !     O noua agentie deschisa in Calarasi !

"Agentia Smith&Smith din orasul Calarasi, str. Prelungirea Bucuresti nr.6, isi propune o noua abordare a serviciului de transfer de bani si a tranzactiilor complementare (schimbul valutar si plata in cont) care are ca particularitate o serie de avantaje pentru clientii Smith & Smith cum ar fi: comisioane foarte competitive, siguranta si rapiditatea platilor, indiferent de sumele trimise!  Pentru cei ramasi acasa am lansat in aceasta vara o campanie numita "Smith & Smith te racoreste", in care orice client al noii agentii, va primi instant, la o tranzactie facuta in lunile Iulie si August, o bautura racoritoare! " a declarat administratorul societatii d-na Stela Dimofte

Agentia Calarasi ofera o gama diversificata de servicii cum ar fi transfer de bani, conturi de plati si plata in cont, schimburi valutare pe cont si reincarcari de cartele in cele mai importante retele de telefonie.

DESPRE SMITH & SMITH

Infiintata in 1999 ca societate de transfer de bani, Smith & SMITH a fost autorizata de BNR ca institutie de plata.Smith & Smith  este  membra SWIFT ( cod SSRR RO BU ) si participant TRANSFOND.Societatea administreaza o retea  formata din 51 de agentii proprii in Romania si utilizeaza pentru serviciile de transfer de bani si retelele de sucursale apartinand BCR si Idea Bank in Romania si VICTORIABANK in R.Moldova.In transferurile internationale de bani colaboreaza cu 40 de parteneri straini care dispun de alte cca 100.000 de puncte de acces distribuite in  toata lumea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smith-smith/smith-smith-continua-expansiunea-o-noua-agentie-deschisa-in-calarasi