TRANSFER DE BANI "MOLDOVA EXPRES "

BUCURESTI - 12 iunie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Retail

Live site

Incepand cu un comision de numai 3 EURO, acum poti trimite bani de la oricare din cele 50 de agentii Smith & Smith, catre una din cele 90 agentii Victoriabank SA din R.Moldova.
Transferul este instantaneu.

TRANSFER DE BANI

Serviciul este valabil, in aceleasi conditii de pret si din R.Moldova catre Romania.
Se pot transfera sume de pana la 10.000 EURO/USD pe tranzactie.
Pentru cei care doresc sa efectueze si operatiuni de schimb valutar (din LEI in EURO/USD), Smith & Smith ofera un curs foarte competitiv.

Valentin Daeanu, SMITH & SMITH: “Serviciul se adreseaza cu precadere cetatenilor R.Moldova aflati pe teritoriul Romaniei. Fie ca sunt elevi sau studenti , fie ca sunt angajati sau turisti, serviciul de transfer de bani "Moldova Expres" reprezinta varianta optima de transfer de bani - este ieftina, rapida si sigura.
Prin parteneriatul de peste 10 ani pe care il avem cu Victoriabank SA, oferim calitate si siguranta in transferul de bani catre cele 90 de locatii din R.Moldova
Dovedim astfel ca numai impreuna suntem mai buni, mai competitivi! "

DESPRE SMITH & SMITH

Infiintata in 1999 ca societate de transfer de bani, Smith & SMITH a fost autorizata de BNR ca institutie de plata.
Smith & Smith  este  membra SWIFT ( cod SSRR RO BU ) si participant TRANSFOND.
Societatea administreaza o retea  formata din 50 de agentii proprii in Romania si utilizeaza pentru serviciile de transfer de bani si retelele de sucursale apartinand BCR, Idea Bank si Victoriabank SA din R.Moldova.
In transferurile internationale de bani colaboreaza cu 40 de parteneri straini care dispun de alte cca 100.000 de puncte de acces distribuite in  toata lumea.