SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu


Descrierea companiei SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.

Fundatia Chance for Life este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2000, a carei misiune este sa dezvolte comunitatile din Romania, sustinand educational, emotional si social copiii si tinerii. Chance for Life isi propune sa formeze spiritului civic al copiilor si sa dezvolte dorinta si capacitatea acestora de a se implica in viata comunitatilor in care traiesc.


Fundatia Vodafone Romania sustine acţiuni caritabile pentru persoane cu nevoi speciale şi categorii defavorizate , în special copii şi batrani din toată ţara. Fundatia Vodafone Romania are misiunea de a ajuta oamenii din Romania sa aiba vieti implinite, dezvoltand comunitatile locale.

Comunicate SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu :

Vezi toate comunicatele companiei SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu.