Si castigatorul este…!

Sibiu - 6 decembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

Avem castigatori ! Oficial Gala Voluntarului de anul acesta si-a anuntat premiantii. Sala a fost animata de audienta numeroasa si de surpriza amuzanta facuta de nimeni altul decat Mos Nicolae, care a scos cadouri care mai de care mai interesante si inedite.

Cu doua categorii noi aparute, una dulce si alta inimoasa, Gala s-a imbogatit cu alti premianti. Cea mai dulce surpriza pregatita de voluntari si-a desemnat castigatorul in cadrul UCOS pentru Cea mai lunga tarta cu capsuni. Cei mai inimosi voluntari ai anului au fost mediesenii de la Sinergii. Nu a lipsit divertismentul si o punere in scena inedita a binecunoscutei povesti “Alba ca zapada”, de data aceasta cu “cei sapte pitici voluntari”.

Castigatorii celorlalte categorii sunt urmatorii: Cel mai tanar voluntar activ – Antonia Macingo (Sinergii), Cel mai varstnic voluntar activ – Anna Herta Sift (Parohia Evanghelica), Proiectul care a implicat cei mai multi voluntari – Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 (Asociatia Sibiu CCE 2007), Cel mai reusit proiect – Clubul fetelor (ALEG), Cel mai activ ONG cu voluntari – SSM Hipocrates, Cel mai consecvent sponsor – Onyx, Cel mai perseverent reprezentant media in promovarea voluntariatului – Monitorul de Sibiu, Cel mai interesant material de promovare a voluntariatului – Brosura Campaniei “E normal sa fii voluntar” (Asociatia Sibiu CCE 2007), Cel mai activ voluntar in cadrul Sibiu CCE 2007 – Echipa de voluntari Sibiu CCE 2007, Cel mai activ voluntar in cadrul Crucii Rosii Sibiu – Ciprian Barbu, Cel mai activ voluntar in cadrul Asociatiei Crispus – Echipa Crispus Art, Coordonatorul de voluntari al anului – Eniko Gall (ALEG). Cei mai multi nominalizati au fost la cea mai ravnita categorie, Voluntarul anului. Titlul a fost luat de Lucian Kieltsch de la Salvamont.

Emotiile, atat de partea organizatorilor cat si de partea participantilor, au indulcit atmosfera de sarbatoare. 'Ma bucur ca am reusit sa adunam atat de multi voluntari si sustinatori intr-o seara speciala. Ii felicit pe toti, castigatori si nominalizati si sper ca anul viitor sa le aduca numai impliniri. La multi ani, dragi voluntari', a declarat Claudia Popa, director Crucea Rosie Sibiu.

Gala Voluntarului 2007 a fost organizata de Crucea Rosie Sibiu si Asociatia Crispus in colaborare cu Solferino-centrul de voluntariat si in parteneriat cu Continental Hotels. Evenimentul a fost finantat de ANT si prezentat de Sapte Seri. Parteneri media: Monitorul de Sibiu si Rondul de Sibiu. Sponsori ai evenimentului: Ambient, Grewe, Simonis.


Despre SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.
Claudia Popa, 0269-217646
crsb@easynet.ro