Vine tabara !

Sibiu - 28 iulie 2008

Comunicat tip General in ONG

Crucea Rosie Sibiu si Asociatia Colors au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru tabara de tineret „Lideri de maine”. Din 3 si pana in 10 august, 50 de tineri voluntari din toata tara sunt asteptati pe Valea Stezii, langa Rasinari sa participe la ateliere interactive si sa petreaca o vacanta de neuitat.

Anul acesta tabara se desfasoara sub sloganul „Think green, act red”- gandeste cu capul si actioneaza cu inima. Organizatorii le-au pregatit tinerilor voluntari o gama larga de activitati: ateliere de prim ajutor si comportamente de risc, ecologizarea vaii Stezii si a Paltinisului, activitati de teambuilding si leadership, animatie, campionate de volei si fotbal. In plus, ei vor deveni regizori, scenaristi si artisti intr-o piesa interactiva, in care produsul finit va fi prezentat sub forma unei declaratii a taberei in dimineata zilei de 8 august sibienilor din centrul orasului.

Ca in fiecare an tabara se desfasoara intr-un cadru neconventional, cu cazare la corturi si mancare preparata la bucataria de campanie, chiar de catre participanti.

„Pentru noi, tabara este cel mai asteptat moment al verii! Este un bun prilej pentru voluntari pentru a afla despre activitatile celorlalte filiale sau organizatii participante, pentru a invata cum sa se descurce o saptamana in natura, cu o logistica minima, fara mobil si internet si pentru a-si face noi prieteni” a declarat Claudia Popa, directorul filialei Sibiu a Crucii Rosii.

„Lideri pentru maine” este o actiune organizata de Asociatia Colors si Crucea Rosie Sibiu, finantata de catre Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu si sprijinita de catre Albalact, Fornetti, Elioprod, Extrasib, Simpa, Tarpi, Toi-Toi & Dixi.

Despre SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.
Claudia Popa, 0741-118975
crsb@easynet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sn-crucea-rosie-romana-filiala-sibiu/vine-tabara