Societatea Vegetarienilor din Romania

Societatea Vegetarienilor din Romania


Descrierea companiei Societatea Vegetarienilor din Romania

Din 1985, pe 20 martie, prima zi a primaverii, mii de oameni de pe intregul glob organizeaza evenimente informative si educationale pentru \'Ziua Fara Carne\'. Evenimentele includ festivale, expozitii, teatru pe strada, conferinte, mese publice sau mostre de mancare vegetariana, demonstratii la care participantii invata sa gateasca, impartirea de fluturasi, organizarea de standuri cu brosuri si/sau fluturasi pentru trecatorii interesati.

In fiecare an, in aceasta zi mii de suporteri educa comunitatile si cer prietenilor, familiilor si publicului larg sa promita ca vor \'renunta\' la obiceiul carnii (cel putin pentru o zi), explorand o dieta nutritiva si nonviolenta bazata pe plante.
Mai multe despre evenimentele MeatOut puteti afla aici: http://www.MeatOut.org

Societatea Vegetarienilor din Romania (SVR) este un ONG care urmareste in principal promovarea vegetarianismului ca stil de viata care pretuieste sanatatea noastra, sanatatea animalelor si mediul inconjurator. De asemenea, dorim sa venim in ajutorul vegetarienilor cu multe resurse folositoare (brosuri, articole, retete, stiri, resurse pentru promovarea vegetarianismului în limba romana). Un alt aspect foarte important pentru noi este construirea unei comunitati vegetariene puternice in Romania.

Pentru mai multe informatii: http://www.svr.ro
Resurse de descarcat: http://www.svr.ro/cum_sa/resurse.php

Comunicate Societatea Vegetarienilor din Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Societatea Vegetarienilor din Romania.