socratecloud    

Comunicate de presa si evenimente pe tema socratecloud

 • socratecloud

  Brasov, Brasov - 3 April 2017

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  ... socratecloud ERP pentru a-și îndeplini obiectivele de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bitsoftware , socratecloud , frisbo

 • socratecloud

  Brasov, Brasov - 11 April 2017

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  Okian este cea mai mare librarie online din Romania, oferind peste un milion de titluri de carte profesionala, educationala si beletristica de la peste 12.000 de edituri din intreaga lume. Okian este un proiect dezvoltat de Prems Librexim Brasov, d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bitsoftware , socratecloud , okian

  Vezi toate comunicatele de presa despre socratecloud

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul socratecloud.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la socratecloud. Informatiile despre socratecloud cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul socratecloud, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la socratecloud, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.