Anunt finalizare proiect M2-2942 "Granturi pentru capital de lucru" - SOFTEX SRL

Targoviste - 16 iunie 2021

Comunicat tip General in Internet

Societatea SOFTEX SRL anunta finalizarea proiectului depus in cadrul Masurii 2 "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2" co-finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, in baza contractului de finantare nr. M2-2942 din data de 11.12.2020, incheiat cu Agentia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE).

Comunicat de presa finalizare proiect SOFTEX SRL

16.06.2021

Comunicat de presa finalizare proiect

Societatea SOFTEX SRL, cu sediul in Loc. Targoviste, Str. Luceafarului, Nr. 9, Bl. 43A, Et. 2, Ap. 8, Jud. Dambovita, anunta finalizarea proiectului depus in cadrul Masurii 2 "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2" co-finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, in baza contractului de finantare nr. M2-2942 din data de 11.12.2020, incheiat cu Agentia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE).

Valoarea totala a proiectului este de 95812.365 lei, valoarea ajutorului de stat este de 83315.1 lei iar cofinantarea societatii SOFTEX SRL este de 12497.265 lei.

Proiectul s-a implementat pe o durata de 180 de zile incepand cu data de 18.12.2020 (data platii ajutorului financiar catre beneficiar), la punctul de lucru al societatii din Loc. Targoviste, Bld. Libertatii, Nr. 3, Et. 4, CP: 130009, Jud. Dambovita.

Obiectivul masurii este acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, sub forma de grant pentru capital de lucru, masura fiind implementata de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) si Agentia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE), in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 130/2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri nerambursabile aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: - menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni; - menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate

Axa prioritara 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19

Prioritatea de investitii 3d - Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare.

Informatii suplimentare despre acest proiect se pot obtine la sediul societatii din Loc. Targoviste, Str. Luceafarului, Nr. 9, Bl. 43A, Et. 2, Ap. 8, Jud. Dambovita, la telefon 0722 606 879 sau email office@softex.ro, persoana de contact COSAC MARIAN - Administrator.

SOFTEX SRL

Taguri: softex
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softex/anunt-finalizare-proiect-m2-2942-granturi-pentru-capital-de-lucru-softex-srl