Bilant MedEXPERT la Mundipharma Medical Romania

Craiova - 1 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Reprezentanta farmaceutica Mundipharma Medical Romania a facut la inceputul acestei luni bilantul folosirii timp de un an al aplicatiei MedEXPERT CRM furnizate de compania SOFTEXPERT din Craiova.

Bilant MedEXPERT la Mundipharma Medical Romania

Domnul doctor Mihai Bundoi, Country Manager Mundipharma Medical Romania a declarat cu aceasta ocazie:
'Anul trecut in februarie am semnat contractul cu firma SOFTEXPERT si la sfarsitul lunii aprilie acelasi an, totul era functional.
Am dorit o solutie informatica mobila pentru echipa de promovare care sa se foloseasca atat pentru raportarea activitatii reprezentantilor medicali, cat si pentru generarea de rapoarte complexe, pe baza carora sa se poata aprecia pe baze obiective munca fiecaruia din compania noastra. MedEXPERT CRM, putem spune dupa un an de folosire intensiva, ajuta reprezentantii sa fie extrem de eficienti cand raporteaza.
In acelasi timp, reprezinta un instrument foarte util managementului pentru a stii ce se intampla zilnic in teren si mai ales, pentru a vizualiza rapoarte sintetice despre promovare, vanzarile distribuitorilor nostri comparativ cu targetul lunar, cheltuielile facute cu diverse ocazii etc. Importanta mi se pare si mentiunea ca ne putem baza pe echipa SOFTEXPERT de fiecare data cand sunt anumite probleme, intrebari, sau situatii noi.'

'Colaborarea cu Mundipharma Medical Romania ne onoreaza si ne provoaca in acelasi timp. Aplicatia este complexa, foloseste cele mai noi tehnologii de dezvoltare si de transmitere de date (3G), domnul doctor Bundoi si doamna doctor Cristina Plesa, Sales Manager, au avut cerinte speciale.... consideram ca a fost un proiect deosebit si ne bucura faptul ca aprecierile Clientului sunt extrem de pozitive.' a concluzionat Cristian Nicolae, Managing Partner SOFTEXPERT.

Mundipharma Medical Romania face parte din grupul de companii independente asociate The Purdue/Mundipharma/Napp, cu o experienta deosebita pe piata mondiala a medicamentelor analgezice, respiratorii, cardiovasculare si antiseptice.

Despre SOFTEXPERT

Despre SOFTEXPERT :
SOFTEXPERT este Microsoft Gold Certified Partner, fiind prima firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.

Produsele SOFTEXPERT sunt :
- EXPERT Mobile Agent / Pharma: solutiile EXPERT SFA ( Sales Force Automation ) pentru companiile de distributie;
- MedEXPERT : solutia EXPERT CRM (Customer Relationship Management) pentru reprezentantele farmaceutice si distribuitorii de produse medicale.

Clientii SOFTEXPERT :
- Farmexim : distributie de produse medicale
- Terapia - RANBAXY: industria farmaceutica
- SINDAN / Actavis Romania : industria farmaceutica
- A&A Medical : industria farmaceutica
- Den Braven Romania: industria izolantilor profesionali
- Den Braven Republica Moldova
- Beaufour - IPSEN Romania : industria farmaceutica
- Mundipharma Medical Romania : industria farmaceutica
- ArtMed : promoter selected BMS si Pfizer
- Solarex : distributie materiale fitosanitare si insecticide
- Vlase Distribution : distributie lichide alimentareCraiova
0251-413181
sales@soft-expert.com