Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu compania AECTRA Agrochemicals.

Craiova - 26 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SOFTEXPERT mobility va implementa solutia mobila pentru automatizarea fortei de vanzari EXPERT Mobile Agent (EMA).

Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu compania AECTRA Agrochemicals.

AECTRA Agrochemicals este primul producator de pesticide din Romania, produse realizate in colaborare cu firme de talie mondiala, precum :
DuPont de Nemours
Dow Agrosciences
Syngenta
Bayer Cropscience

In acelasi timp, firma este specializata si in comertul cu alte produse destinate agriculturii - promotori de crestere, fertilizanti complecsi, etc. - care asigura calitatea si cantitatea productiilor agricole la nivelul standardelor mondiale, fiind distribuitor al companiilor Pionner Hybrids, Bioiberica sau Asahi Japan.

SOFTEXPERT mobility va implementa solutia mobila pentru automatizarea fortei de vanzari : EXPERT Mobile Agent (EMA). Agentii de livrare AECTRA vor folosi EXPERT Mobile Agent pentru a avea la dispozitie oricand informatii despre produse, stocuri, loturi, zone, clienti, depozite – informatii preluate din ERP Scala – si in acelasi timp, pentru a prelua comenzi, care vor fi transformate in facturi, tiparite pe imprimante portabile, la sediul clientului.

Pe de alta parte, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business care vor duce la cresterea satisfactiei Clientilor si a eficientei echipei AECTRA.

Despre SOFTEXPERT

SOFTEXPERT mobility este o companie dezvoltatoare de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie.
In functie de domeniul de activitate al Clientilor, am dezvoltat doua grupe mari de solutii :
MedEXPERT cu variantele CRM (customer relationship management) pentru firmele romanesti producatoare de medicamente si reprezentantele farmaceutice straine si respectiv SFA (sales force automation) pentru distribuitorii de produse farmaceutice, parafarmaceutice si suplimente nutritive.
EXPERT Mobile Agent SFA & CRM pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, bauturi alcoolice si materiale de constructii.

Ambele solutii se pot interconecta cu orice alt sistem informatic al Clientilor (ERP etc.)
Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.Craiova
0351-176804
office@softexpertmobility.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softexpert/echipa-softexpert-mobility-anunta-semnarea-contractului-cu-compania-aectra-agrochemicals-