Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu compania BOROMIR IND.

Craiova - 22 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SOFTEXPERT mobility va implementa la Boromir aplicatia mobila EXPERT Mobile Agent (EMA) SFA & CRM.

Boromir controleaza 10% din activitatea de morarit din Romania, detinand patru mori cu o capacitate totala de 1.300 t /zi, in orasele Rm.Valcea, Sibiu, Buzau si Deva.
In acelasi timp, este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori din tara de produse de panificatie, patiserie, cozonaci, biscuiti, glucoza, precum si paste fainoase si mustar produse la fabrica din Iasi.

SOFTEXPERT mobility va implementa la Boromir aplicatia mobila EXPERT Mobile Agent (EMA) SFA & CRM, care va fi folosita de agentii de vanzari pentru preluarea comenzilor, incasarilor, culegerea de diverse informatii de la clienti, precum si pentru auto-monitorizarea activitatii proprii si comunicarea intre membrii echipei in cadrul unui sistem intern de mesagerie.
Pe de alta parte, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing care vor duce la cresterea satisfactiei Clientilor si a eficientei echipei Boromir.

SOFTEXPERT mobility este leader in Romania in dezvoltarea de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie, dedicate pietei farmaceutice, prin solutiile:
- MedEXPERT CRM pentru firmele romanesti producatoare de medicamente si reprezentantele farmaceutice straine.
- MedEXPERT SFA pentru distribuitorii de produse farmaceutice, parafarmaceutice si suplimente nutritive.
Printre Clienti se regasesc nume precum Terapia-Ranbaxy, Antibiotice, Farmexim, Montero, Actavis Romania, Glenmark Romania etc.

De asemenea, este unul dintre primii furnizori de solutii mobile dezvoltate pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, bauturi alcoolice si materiale de constructii, sub numele EXPERT Mobile Agent (EMA) SFA & CRM.
Printre Clienti se regasesc nume precum Lekkerland Romania, Den Braven Romania, Den Braven Republica Moldova, Milupa Romania / Group Danone etc.

Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, echipamente hardware) le ofera Clientilor solutii mobile integrate, al caror scop este cresterea profitului.

Despre SOFTEXPERT


Compania SOFTEXPERT mobility este Microsoft Gold Certified Partner, fiind prima firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.


Craiova
0351-176804
0351-401604
office@softexpertmobility.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softexpert/echipa-softexpert-mobility-anunta-semnarea-contractului-cu-compania-boromir-ind-