Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu Sunset Holidays.

Craiova - 21 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Compania face parte din grupul Com Nico Serv, cu afaceri in domeniul distributiei nationale si vanzarii de piese auto, consumabile si accesorii produse în Romania si in strainatate, precum si cel de reparatii si intretinere pentru autoturisme, autoutilitare si camioane.

Echipa SOFTEXPERT mobility anunta semnarea contractului cu Sunset Holidays.

SOFTEXPERT mobility va implementa la Sunset Holidays aplicatia mobila EXPERT Mobile Agent, care va fi folosita de agentii de vanzari pentru preluarea comenzilor, incasarilor, culegerea de diverse informatii de la clienti, precum si pentru auto-monitorizarea activitatii proprii si comunicarea intre membrii echipei in cadrul unui sistem intern de mesagerie. Pe de alta parte, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing care vor duce la cresterea satisfactiei Clientilor si a eficientei echipei Sunset Holidays.

SOFTEXPERT mobility este leader in Romania in dezvoltarea de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie, dedicate pietei farmaceutice, prin solutiile:
MedEXPERT CRM (customer relationship management) pentru firmele romanesti producatoare de medicamente si reprezentantele farmaceutice straine.
MedEXPERT SFA (sales force automation) pentru distribuitorii de produse farmaceutice, parafarmaceutice si suplimente nutritive.

De asemenea, suntem unul dintre primii furnizori de solutii mobile dezvoltate pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, bauturi alcoolice si materiale de constructii etc., sub numele EXPERT Mobile Agent SFA & CRM.

Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.

Despre SOFTEXPERT

Despre SOFTEXPERT mobility:
Compania SOFTEXPERT mobility este Microsoft Gold Certified Partner, fiind prima firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.

Produsele SOFTEXPERT sunt :
- EXPERT Mobile Agent : solutiile EXPERT SFA & CRM pentru companiile de distributie;
- MedEXPERT CRM : solutia EXPERT CRM pentru reprezentantele farmaceutice si producatorii de medicamente.
- MedEXPERT SFA : solutia EXPERT SFA pentru distribuitorii de medicamente.

Clientii SOFTEXPERT :
- Antibiotice
- Farmexim : distributie de produse medicale
- Terapia - RANBAXY: industria farmaceutica
- Actavis Romania : industria farmaceutica
- A&A Medical : industria farmaceutica
- Den Braven Romania: industria izolantilor profesionali
- Den Braven Republica Moldova
- Mundipharma Medical Romania : industria farmaceutica
- ArtMed : promoter selected BMS si Pfizer
- Solarex : distributie materiale fitosanitare si insecticide
- Vlase Distribution : distributie lichide alimentare
- Milupa Romania : alimente pentru copii
- AC HELCOR : industria farmaceutica
- Prisum / Himalaya Romania : industria farmaceutica
- Lekkerland Convenience Romania : distributie FMCG
- GreenNet : industria farmaceutica
- A&S Superior Nutrition : distributie hrana premium pentru animale.

Craiova
office@softexpertmobility.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softexpert/echipa-softexpert-mobility-anunta-semnarea-contractului-cu-sunset-holidays-