Firma SOFTEXPERT din Craiova anunta finalizarea implementarii solutiei de automatizare a fortei de vanzari, EXPERT Mobile Agent, la reprezentanta din Romania a companiei olandeze Den Braven, lider mondial in izolanti profesionali.

Craiova - 29 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Intregul proces, de la stabilirea exacta a cerintelor specifice ale Den Braven pana la perioada de teste si apoi trecerea in productie, a durat 5 luni si a presupus un dialog intens si permanent intre cele doua firme.

Firma SOFTEXPERT din Craiova anunta finalizarea implementarii solutiei de automatizare a fortei de vanzari, EXPERT Mobile Agent, la reprezentanta din Romania a companiei olandeze Den Braven, lider mondial in izolanti profesionali.

Dl. Adrian STATE, Director General Den Braven Romania, a declarat:
“Multumesc echipei SOFTEXPERT pentru profesionalismul demonstrat cu ocazia implementarii solutiei SFA – EXPERT Mobile Agent, la Den Braven Romania. Ne-a bucurat sincer sa constatam ca firma SOFTEXPERT impartaseste valorile Den Braven Romania. Am certitudinea ca vom mai colabora si la alte proiecte, in acelasi spirit al Parteneriatului care ne caracterizeaza in acest moment.”

“Implementarea EXPERT Mobile Agent la Den Braven Romania a reprezentat pentru noi o provocare : companie multinationala, cu standarde foarte ridicate, activand intr-un domeniu extrem dinamic - cel al materialelor profesionale folosite in constructii.
Rezultatul ne incanta in mod deosebit, atat din punct de vedere tehnic, cat si uman – colaborarea cu echipa Den Braven Romania a fost una excelenta.
Un Partener de Incredere. Asta ne dorim si credem ca reusim sa fim pentru Clientii nostri, deci si pentru Den Braven Romania.” a precizat Cristian NICOLAE, director de marketing SOFTEXPERT.

Despre Den Braven :
Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven Sealants - Lider mondial în izolanti profesionali.
Den Braven Romania s-a impus drept lider la nivel national în distributia unei game generoase de: spume poliuretanice, izolanti siliconici, acrilici si butilici, aerosoli tehnici, adezivi si accesorii, destinate constructiilor si pietei comerciale.

Despre SOFTEXPERT

Despre SOFTEXPERT :

Compania a fost infiintata in anul 2000.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.

Produsele SOFTEXPERT sunt :
- EXPERT Mobile Agent : solutia EXPERT SFA ( Sales Force Automation ) pentru companiile de distributie;
- MedEXPERT : solutia EXPERT CRM (Customer Relationship Management) pentru reprezentantele farmaceutice;
- EXPERT Learning System : solutia EXPERT de e-learning.

Clientii SOFTEXPERT :
- Den Braven/Olanda (filiala din Romania) : industria izolantilor profesionali
- Beaufour - IPSEN / Franta (filiala din Romania) : industria farmaceutica
- TransMim : distributie produse alimentare si nealimentare
- Campofrio / Spania (filiala din Romania) : industria alimentara
- Terapia : industria farmaceutica
- Lundbeck / Danemarca (filiala din Romania) : industria farmaceutica
- A & A Records ( Warner Music licensee ) : domeniul muzical
- CODECS ( partener The Open University UK ) : invatamant la distanta
- Universitatea de Medicina Veterinara si Agronomie Bucuresti.

Partenerii SOFTEXPERT sunt :
- Microsoft
- Connex
- Novensys
- Scop Computers

Cristian NICOLAE
0251-413173
office@soft-expert.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softexpert/firma-softexpert-din-craiova-anunta-finalizarea-implementarii-solutiei-de-automatizare-a-fortei-de-vanzari-expert-mobile-agent-la-reprezentanta-din-romania-a-companiei-olandeze-den-braven-lider-mondial-in-izolanti-profesionali-