TEVA Romania alege MedEXPERT dynamics 4.0

Craiova - 24 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

SOFTEXPERT mobility lanseaza programul MedEXPERT dynamics 4.0, pe care il implementeaza la reprezentanta TEVA Pharmaceutical Romania.

TEVA Romania alege MedEXPERT dynamics 4.0

TEVA Pharmaceutical este o companie farmaceutica globala, cu sediul central in Israel, specializata in dezvoltarea, productia si comercializarea de medicamente generice si proprietare.
TEVA este printre primele 20 de companii farmaceutice mondiale si intre primele trei companii farmaceutice producatoare de medicamente generice din lume.

SOFTEXPERT mobility va implementa la TEVA Pharmaceutical Romania solutia informatica MedEXPERT dynamics 4.0, flexibilitatea maxima permitand managementului TEVA sa aleaga modulele care se adapteaza cel mai bine la business-ul actual, din cele trei aplicatii construite pe aceeasi platforma:

· MedEXPERT CRM : pentru managementul relatiei cu clientii
· MedEXPERT SFA : pentru automatizarea fortei de vanzari
· MedEXPERT plus:
- import de date IMS Health (compania americana, lider mondial in studii de piata din domeniul farmaceutic) fiind singura aplicatie din Romania care asigura aceasta functionalitate
- analiza targeturilor de vizite pe brand, specializare medicala si functie din organigrama
- analiza cheltuielilor de decont pe coduri bugetare, pe reprezentanti medicali, pe produse si pe tipuri de cheltuieli
- analiza informatii distribuitori
- managementul precomenzilor si comenzilor din farmacii
- managementul contractelor cu medicii si farmacistii
- managementul cererilor de concediu de odihna.

Din punct de vedere tehnologic, MedEXPERT dynamics 4.0 reprezinta o aplicatie state-of-the-art :
1. foloseste tehnologie Dot Net 3.5 SmartClient
2. baza de date este SQL Server 2008
3. sistemul de operare este Windows server 2008
4. foloseste servicii web
5. este certificata Windows 7, fapt ce confera usurinta in folosire si un grad ridicat de adoptare din partea utilizatorilor.

SOFTEXPERT mobility este unul dintre primii furnizori de solutii mobile dezvoltate pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, piese auto si materiale de constructii, sub numele EXPERT Mobile Agent (EMA) SFA & CRM, printre clientii regasindu-se Den Braven Romania, Boromir, Vlase Distribution, Aectra, Solarex, Com Nico Serv, Timar sau Lekkerland Romania.
De asemenea, este lider in Romania in dezvoltarea de solutii mobile de ultima generatie, dedicate pietei farmaceutice, prin solutiile MedEXPERT dynamics 4.0, printre clientii regasindu-se Actavis Romania, AlfaWassermann Romania, A&A Medical, A&S Superior Nutrition, Farmexim, GreenNet, Montero sau Milupa Romania.
Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, solutii GPS, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.


Despre SOFTEXPERT

SOFTEXPERT mobility este o companie dezvoltatoare de solutii mobile de Business Intelligence, de ultima generatie.
In functie de domeniul de activitate al Clientilor, am dezvoltat doua grupe mari de solutii :
MedEXPERT cu variantele CRM (customer relationship management) pentru firmele romanesti producatoare de medicamente si reprezentantele farmaceutice straine si respectiv SFA (sales force automation) pentru distribuitorii de produse farmaceutice, parafarmaceutice si suplimente nutritive.
EXPERT Mobile Agent SFA & CRM pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, bauturi alcoolice si materiale de constructii.

Ambele solutii se pot interconecta cu orice alt sistem informatic al Clientilor (ERP etc.)
Prin parteneriatele incheiate cu lideri in domeniul lor de activitate (baze de date, solutii ERP, transmisii de date, echipamente hardware) le oferim Clientilor nostri solutii mobile integrate, al caror scop este Cresterea Profitului.Craiova
office@medexpert.ro
office@softexpertmobility.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softexpert/teva-romania-alege-medexpert-dynamics-4-0