SoftNet Business Services lanseaza in Romania scanner-ul SCEYE

BUCURESTI - 4 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SoftNet Business Services anunţă lansarea pe piaţă românească a unei noi generaţii de scannere marca Sceye. Produse în Germania, aceste echipamente profesionale sunt destinate administrării foarte rapide a documentelor în format “paper”.

Usor de utilizat şi intuitiv, scanner-ul Sceye este dotat cu o cameră digitală de 3 Megapixeli şi foloseşte un fascicul laser pentru marcarea suprafeţei de scanare.
Scanarea documentelor de format maxim A4 se face la o rezoluţie de 300 dpi în numai o secundă, de 30 de ori mai repede comparativ cu un scanner clasic. Echipamentul recunoaşte automat marginile documentelor şi orientarea lor, nefiind necesară prelucrarea ulterioară a fişierului rezultat din scanare. Compact, cu design modern şi atractiv, Sceye este potrivit pentru orice tip de utilizare, oferă conectivitate şi alimentare prin USB şi functionează sub sistemele de operare Windows 2000, XP si Vista. Interfaţa este în limba română.

Câstigător a numeroase premii internaţionale pentru inovaţie, Sceye va fi lansat în Romania la un preţ de 499 EUR fără TVA şi va putea fi achiziţionat prin SoftNet Business Services şi printr-un număr limitat de parteneri SoftNet.

Despre SoftNet Business Services

Unul dintre principalii furnizori IT&C, SoftNet Grup oferă soluţii software profesionale din 1996. SoftNet Group include 5 companii, acoperind o gamă largă de servicii IT ce cuprind servicii de reţea , servicii internet şi intranet, aplicaţii şi design web, consultanţă pentru securitatea IT şi servicii similare, asistenţă tehnică şi administrare hardware şi software, servicii specializate pentru pieţele de capital.
Calea Floreasca 167, et.4, sector 1,. Bucuresti
Telefon : 233.17.97.
Fax : 232.95.62, 233.18.77
E-mail : sales@softnet.ro