Cursuri SoftNet in luna februarie

BUCURESTI - 1 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SoftNet Development & Consulting organizeaza in luna februarie a.c. cursuri de Lotus Notes , administrare si dezvoltare aplicatii , atat pentru nivelul Basic cat si Advanced.Perioada de desfasurare a acestor cursuri se regaseste in grila de mai jos :
31.01-4.02.2005 --> Lotus Domino R6 Application Development Basic Level
07.02-11.02. 2005 --> Lotus Domino R6 Server Administration Basic Level
14.02-18.02.2005 --> Lotus Domino R6 Application Development Advanced Level
21.02-25.02.2005 --> Lotus Domino R6 Server Administration Advanced Level
SoftNet funcţionează ca Educational Center for IBM Software (ECIS) pentru familiile de produse IBM Lotus si IBM Websphere de mai mulţi ani, cu peste 2.000 persoane instruite, administratori de sistem, dezvoltatori de aplicaţii pe platforme IBM software sau utilizatori.
Centrul de instruire SoftNet dispune de 3 săli de instruire, infrastructura adecvata unui centru modern de instruire, servere pSeries şi xSeries , staţii de lucru desktop si laptop-uri în funcţie de tematica cursului, precum şi resurse specifice procesului de învaţământ.
Documentaţia care se înmâneaza fiecărui cursant este originală, în limba engleza, iar instructorii sunt persoane autorizate cu multiple certificari în domeniu.
Existenţa unei diplome de absolvire a unor cursuri profesionale recunoscute internaţional emise de către IBM la Centrul de Instruire SoftNet este la rândul ei un element în identificarea la angajare a candidaţilor care pot deveni rapid productivi.
Cursurile se efectuează în limba româna, opţional în limba engleza.
Sesiunile de training includ informarea teoretică, exemple practice, teste, simulări, studii de caz şi discuţii.

Despre SoftNet

SoftNet Development & Consulting este cel mai puternic partener software din România al IBM, fiind primul IBM Premier Software Business Partner din Romania. SoftNet a fost premiat de patru ori la rând ca cel mai important partener al IBM, ultimul premiu “Best Middleware Technology IBM Partner” în 2003, alături de nominalizările “Best IBM Romania Software Partner” în anii 2000 şi 2001, “eBest Partner 2002” reprezentând o recunoastere oficiala a importantelor realizari ale companiei în domeniul aplicatiilor dezvoltate pe platforme software IBM.Raluca Mureseanu
Marketing Officer
raluca.muresanu@softnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softnet/cursuri-softnet-in-luna-februarie