Nou portal guvernamental marca SoftNet

BUCURESTI - 11 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si SoftNet Development & Consulting (SD&C) au lansat primul Portal Informational pentru Formare Profesionala Continua. Acesta este destinat sa ofere un acces rapid si facil al cetatenilor si companiilor la informatii privind oferta si oportunitatile de pregatire profesionala.

Proiectul finantat din fonduri Phare a fost gandit sa faciliteze atat liberul acces la informarea privind ofertele furnizorilor de formare, cat si sa ofere un cadru propice consultarii documentelor, materialelor si legislatiei in domeniu. De asemenea, portalul permite imbunatatirea fluxurilor de aprobare pentru formatori, reducand astfel procesul birocratic si permitand rapoarte periodice asupra domeniului.

Desfasurata in prezenta domnului ministru Gheorghe Barbu, lansarea publica a portalului a reunit atat reprezentanti guvernamentali cat si furnizori de formare profesionala sau reprezentanti mass-media. Prezent la eveniment, dl. Mihai Popescu, Director General SoftNet Development & Consulting (SD&C) a declarat : « Portalul reprezinta munca de 4 luni de zile a unei echipe de aproape 100 de oameni. Cantitatea de informatie introdusa este uriasa, codul folosit putand acoperi cu usurinta peste 1500 de pagini de carte, dar structura este atat de facila, incat utilizatorul va fi surprins de cat de rapid va ajunge la informatia dorita. Portalul este remarcabil prin modul in care te ajuta sa descoperi oportunitatile de dezvoltare profesionala, iar faptul ca statul ofera acum companiilor un suport modern in domeniul dezvoltarii profesionale este mai mult decat imbucurator ».

Adresa unde poate fi accesat portalul este http://portal.mmssf.ro

Administrarea portalului se va face de către Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

Despre SoftNet

SoftNet Development & Consulting (SD&C), membra a SoftNet Grup , beneficiaza de o bogata experienta ca provider de solutii de tip Document Management, Content Management sau Multi Channel Banking. SoftNet este IBM Premier Business Partner inca din anul 2000. In anul 2005 SD&C a fost finalista pentru premiul 'Distinguished Achievement Awards' pentru zona EMEA in cadrul celei de-a unsprezecea editii a “IBM PartnerWorld Beacon Awards & the Eleventh Annual Lotus Awards”.

Alexandru Oancea
Consultant Marketing
Departamentul de Management si Comunicare - SoftNet Grup

Calea Floreasca 167, sect. 1,
Bucuresti
tel: +4021-233 1133
fax: +4021-233 1877
e-mail: alexandru.oancea@softnet.ro
http://www.softnet.ro
office@softnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softnet/nou-portal-guvernamental-marca-softnet