OfficeLink v1.1 a fost lansat spre testare

BUCURESTI - 5 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

OfficeLink, cea mai recenta platforma software lansata de SoftNet Grup, a fost lansata pentru testare in conditii reale. Doua companii representative ale sectorului IMM au fost de acord sa integreze OfficeLink v1.1 in activitatile lor economice de zi cu zi, sub o supraveghere atenta a consultantilor SoftNet.

OfficeLink este o solutie completa dedicata managementului informatiei in organizatiile de mici si medii dimensiuni si este prima lansare din viitoarea generatie de produse software dezvoltate de SoftNet si dedicate sectorului IMM. OfficeLink automatizeaza procesele de registratura si circulatia documentelor ce vizeaza procesele interne de business ale organizatiei, precum si etapele de emitere a ofertelor si a contractelor. De asemenea, noua platforma organizeaza bazele de date de contacte si produse si integreaza consultarea in timp real a informatiilor din surse externe.

Folosind tehnologii WEB, OfficeLink este accesibil indiferent de locatia utilizatorului, avand in acelasi timp o structura foarte facila de folosit. Platforma lansata in testare va fi complet intregata cu orice tip de retea interna a companiei, indiferent de numarul de utilizatori sau servere implicate si nu necesita alte tipuri de licente software. De asemenea, interfata usor de folosit de tip “portal-like” face ca OfficeLink sa poata fi folosit de orice angajat ce poseda doar cunostine primare de utilizare a calculatorului.

Lansarea finala a platformei este programata pentru sfarsitul acestui trimestru. SoftNet va oferi clientilor sai si servicii de consultanta si dezvoltare a unor versiuni adaptabile ale OfficeLink care sa vina in intampinarea companiilor din cele mai diverse ramuri de activitate.

Despre SoftNet

Despre SoftNet
Unul din producatorii romani importanti de solutii IT&C, SoftNet Grup furnizeaza servicii de software profesionale din 1996. SoftNet a devenit de-a lungul anilor unul din cele mai recunoscute grupuri de companii IT din Romania.
SoftNet Group include cinci companii ce acopera o gama variata de servicii IT ce includ servicii de retelistica, Internet si Intranet, aplicatii pe tehnologii WEB, asistenta tehnica si administrare software si hardware, near sourcing si servicii specializate pentru pietele de capital.

Dep. de Marketing & PR - SoftNet Grup
Bucuresti, Romania
tel: +4021-2321908
fax: +4021-233 1877
office@softnet.ro
http://www.softnet.ro

office@softnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softnet/officelink-v1-1-a-fost-lansat-spre-testare