Softnet Financial Systems lanseaza pentru investitorii la BVB Intelistock 3.1

BUCURESTI - 4 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Softnet Financial Systems, primul data vendor local a lansat versiunea 3.1 a softului Intelistock, www.intelistock.ro ce permite vizualizarea in timp real a sedintelor de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Noua versiune a Intelistock se deosebeste de precedentele prin stabilitatea softului, viteza si capacitatea sporita de procesare a datelor primite de la BVB, acesta putand sa prelucreze peste 150,000 de tranzactii pe zi si peste 10,000 de utilizatori conectati simultan.

“Noua versiune poate prelua date de la orice bursa matura, si chiar daca in acest moment numarul de tranzactii si de investitori la BVB nu este foarte mare, cred ca piata de capital romaneasca va creste semnificativ odata cu integrarea in Uniunea Europeana,” a declarat Andrei Iva, Communication Manager la Softnet Financial Systems.

Versiunea Intelistock 3.1 aduce imbunatatiri semnificative si modulului de analiza tehnica, permitand utilizatorului sa traseze grafice cu preturi intraday pe o perioada de 15 sedinte de tranzactionare.
De asemenea in modulul “Cotatii in Timp Real” – “Preturi Intraday” pot fi afisate pretul potential de predeschidere (numai in perioada predeschiderii sedintei de tranzactionare); volumul potential de actiuni la deschidere;limita maxima inferioara/superioara a pretului la care se poate tranzactiona un instrument precum si doi indicatoriu de analiza fundamentala PER (Price Earnings Ratio) si PBR (Price to Book Ratio) pentru al caror calcul au fost folosite datele disponibile pe site-ul www.bvb.ro pentru data de 31/12/2005.

Imbunatatiri au fost aduse si ferestrei de acces la datele de nivel doi ale BVB (primele cinci niveluri de pret), cat si optiunii de a exporta datele istorice in formate de tip MetaStock.
“Vom continua sa perfectionam acest produs, bazandu-ne si pe sugestiile primite de la clientii nostri, urmatoarea versiune fiind programata sa fie lansata la sfarsitul acestui an” a mai spus Iva.

Despre SoftNet

Despre SoftNet Financial Systems
SoftNet Financial Systems este un joint venture intre dezvoltatorul de soft financiar Dot.Cy Developments Ltd (www.dotcy.com.cy) si furnizorul de produse si servicii IT SoftNet Group (www.softnet.ro). Produsul Intelistock a fost dezvoltat si imbunatatit in cadrul colaboararii dintre Dot.Cy si SoftNet Group.
Dupa noua luni de la lansarea primei versiuni a Intelistock, SFS detine 25% din piata caselor de brokeraj locale, avand de asemenea clienti companii de asset manangement si administratori ai unor fonduri de investitii straine.

Andrei Iva
Marketing&Communication Manager
Tel: 021-233-02-39
Mobil: 0744-583-370
Fax: 021-233-18-77
www.intelistock.ro www.softnet.ro

office@softnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softnet/softnet-financial-systems-lanseaza-pentru-investitorii-la-bvb-intelistock-3-1