SoftNet la Lotusphere 2005

BUCURESTI - 3 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Intre 23 si 28 Ianuarie s-a desfasurat in Orlando, USA cea de 11a editie a evenimentului Lotusphere, in cadrul caruia IBM a prezentat o gama variata de produse software si tehnologii bazate pe standarde deschise

Printre acestea s-a aflat versiunea 7 a produselor IBM Lotus Notes si Domino care va fi lansata pe piata in vara anului 2005 precum si WebSphere Portal si Workplace care se afla tot in portofoliul de solutii colaborative oferite de IBM in linia de produse Lotus.
Unul dintre cele mai importante anunturi pentru piata romaneasca este disponibilitatea IBM Workplace Collaborative Services, un singur mediu integrat care ofera companiilor functionalitati de mesagerie, calendaring, instant messaging, electronic learning, Web conferencing, document si Web content management.

SoftNet Development & Consulting (SD&C), in calitate de Premier Partner al IBM din Romania, lucrand cu tehnologiile Lotus si IBM inca din anul 1993 a participat la Lotusphere 2005 impreuna cu un grup de clienti si a prezentat noile tehnologii si tendinte din domeniul solutiilor colaborative.

“Nu este prima noastra participare la Lotusphere dar acest an a fost unul cu totul special, SoftNet fiind unul dintre finalistii Lotus Awards pentru EMEA, adica una dintre cele 40 de companii selectate ca fiind cele mai bune la nivelul intregii lumi ca si parteneri ai IBM Lotus, ne-a declarat domnul Mihai Popescu, Director General al SD&C”.
Lotus Awards au fost decernate in cadrul Lotusphere iar SD&C a fost singura companie din Centrul si Estul Europei finalista in 2005.

“Una dintre misiunile noastre in calitate de Premier Partner este sa fim in permanenta pregatiti pentru noile solutii si produse pe care IBM le dezvolta si aceasta a fost unul dintre cele mai importante castiguri pe care Lotusphere 2005 le-a adus pentru SoftNet si clientii sai, clarificarea optiunilor disponibile pentru optimizarea solutiilor colaborative bazate pe tehnologii Lotus dar si integrarea acestora cu produse din liniile Websphere, Tivoli, DB2 Content Manager sau Document Manager, a adaugat Mihai Popescu”.

La eveniment, care a marcat si 20 de ani de la lansarea primei versiuni Lotus Notes, produsul care a creat o clasa de software dedicata colaborarii au participat mai bine de 6.000 de experti, parteneri si utilizatori de software IBM Lotus. Au participat, deasemenea, personalitati prestigioase ale lumii IT, care au prezentat ultimile noutati in domeniu si au indicat startegiile de dezvoltare pentru clienti in vederea optimizarii activitatilor specifice intr-o lume marcata profund de competitie..


Despre SoftNet

SoftNet Development & Consulting este cel mai puternic partener software din România al IBM, fiind primul IBM Premier Software Business Partner din Romania. SoftNet a fost premiat de patru ori la rând ca cel mai important partener al IBM, ultimul premiu “Best Middleware Technology IBM Partner” în 2003, alături de nominalizările “Best IBM Romania Software Partner” în anii 2000 şi 2001, “eBest Partner 2002” reprezentând o recunoastere oficiala a importantelor realizari ale companiei în domeniul aplicatiilor dezvoltate pe platforme software IBM.Raluca Mureseanu
Marketing Officer
raluca.muresanu@softnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softnet/softnet-la-lotusphere-2005