Softnet – prezenta romaneasca de marca la CeBit 2004

BUCURESTI - 5 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

SoftNet Development & Consulting SA membră a grupului de firme SoftNet, a devenit prima companie din Romania care si-a prezentat produsele si serviciile in standul IBM destinat partenerilor de business în cadrul unui eveniment internaţional major. Aceasta reprezintă o recunoştere extraordinară a competenţei SoftNet, avand in vedere faptul ca invitate să participe alături de IBM la CeBIT au fost doar un număr de 75 de companii partnere din întreaga lume.

Participarea a reprezentat un pas important in strategia SoftNet de extindere a pietei serviciilor şi produselor proprii spre Europa de Vest si SUA. Dl. Bogdan Baltac, VP Business Development, care a condus echipa SoftNet la CeBIT, a declarat: “Participarea noastra la CeBit 2004 alaturi de partenerul strategic IBM inseamna pentru oricine confirmarea ca am atins nivelul de maturitate necesar pentru a participa in proiecte internationale importante. In acelasi timp, Romania a fost reprezentata la cel mai inalt nivel, SoftNet fiind singurul partener IBM din Europa de Centrală şi de Est prezent anul acesta in standul destinat partenerilor software si hardware IBM.

„Nu suntem concentrati pe rezultate imediate. Suntem constienti ca reputatia buna se construieste greu, mai ales in lipsa unei strategii comune a Romaniei pentru promovarea imaginii sale in exterior. Credem ca SoftNet a ridicat stacheta foarte sus in ceea ce priveste viitoarele participari romanesti la CeBit, dar suntem convinsi ca firmele de aici vor avea numai de castigat”

Participarea SoftNet la CeBit a fost remarcata la cele mai inalte nivele ale managementului IBM, printre cei care au vizitat standul aflandu-se Hans-Ulrich Maerki, General Manager EMEA, Donn Atkins, Vice President Worldwide Software Sales & Marketing, Maccimo Bonciani, Vice President, Small and Medium Business EMEA care au declarat ca vazand nivelul soluţiilor realizate de SoftNet pe platformele IBM vor susţine în continuare inţiativele IBM de dezvoltare software şi în România.
Dupa cum se ştie companii cum sunt IBM sau Microsoft angajează mii de programatori în tări precum India si China pentru dezvoltarea produselor software.

Sub deviza “Easy management of business documents”, Softnet a prezentat la CeBit noua varianta a eDoc, produs dezvoltat in Romania pentru automatizarea fluxurilor de documente in organizatii medii si mari. Noua versiune aduce in plus o interfata grafica pentru construirea sau modificarea fluxurilor de lucru, integrarea aplicatiilor cu diferite surse de comunicatie – instant messaging, SMS si o flexibilitate in lucrul cu transmiterea paralela a documentelor in organizatie. SoftNet eDoc, produs certificate international de IBM Software, a cunoscut un interes major de catre potentialii parteneri de business, intrunind toate caracteristicile pentru a se adresa atat pietei romaneşti, cat şi celei internaţionale.
De asemenea, portalul bancar SoftNet eBank a fost prezentat in noua sa versiune, prezentat sub deviza “Multichannel banking portal”, o versiune construita pe tehnologie IBM Websphere care confera unei banci o apropiere mai mare de clientii sai, permitand acestora sa-si acceseze informatiile bancare si sa genereze tranzactii prin diferite canale securizate.

Despre SoftNet

SoftNet Development & Consulting este cel mai puternic partener software din România al IBM, fiind primul IBM Premier Software Business Partner din Romania. SoftNet a fost premiat de patru ori la rând ca cel mai important partener al IBM, ultimul premiu “Best Middleware Technology IBM Partner” în 2003, alături de nominalizările “Best IBM Romania Software Partner” în anii 2000 şi 2001, “eBest Partner 2002” reprezentând o recunoastere oficiala a importantelor realizari ale companiei în domeniul aplicatiilor dezvoltate pe platforme software IBM.Raluca Mureseanu
Marketing Assistant
raluca.muresanu@softnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softnet/softnet-prezenta-romaneasca-de-marca-la-cebit-2004