Confirmarea soldurilor prin Expert394 Plus 4.0

Cluj-Napoca - 20 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C

Dupa lansarea la mijlocul anului 2013 a platformei de verificare automata a soldurilor partenerilor de afaceri D494 , SoftProEuro lanseaza Expert394 Plus 4.0, care include un modul de urmarire a verificarilor de solduri, precum si un modul pentru conversia datelor din sistemele integrate de contabilitate la formatul standard D494.

Confirmarea soldurilor automata prin Expert394 Plus 4.0

Confirmarea soldurilor automata prin Expert394 Plus 4.0

 Expert394 Plus integreaza prima facilitate automata de verificare a soldurilor partenerilor de afaceri 

SoftProEuro

SoftProEuro, compania care a lansat in vara anului 2007 prima platforma de eAudit d394.eu, continua seria inovatiilor in domeniul verificarilor incrucisate automate, prin lansarea Expert394 Plus 4.0, prima solutie de automatizare completa a verificarilor periodice ale soldurilor partenerilor de afaceri.

Expert394 Plus 4.0 include in prezent urmatoarele module:

- verificarea automata a declaratiilor 394, prin care clientii pot verifica un numar nelimitat de astfel de declaratii pe baza unei singure parole de acces, aici incluzand verificarea incrucisata a declaratiilor cu firmele care sunt inscrise pe platforma d394.eu;

- vizualizarea unei astfel de declaratii 394;

- verificarea partenerilor in cele 4 registre ale ANAF (Vectorul Fiscal, Registrul TVA la Incasare, Registrul de TVA, Registrul Contribuabililor Inactivi);

- transmiterea automata a declaratiilor pe eGuvernare, descarcarea automata a recipiselor si verificarea in recipisa ca declaratia a fost transmisa corect si nu contine erori;

- conversia datelor de la format Excel la format D394 si D494 si verificarea automata a soldurilor partenerilor de afaceri prin sistemul de confirmari automate D494.

Incepand cu versiunea 4.0, disponibila din luna ianuarie 2015, Expert394 Plus integreaza si prima facilitate automata de verificare a soldurilor partenerilor de afaceri, pe baza de documente PDF cu semnatura electronica, sistem dezvoltat integral de SoftProEuro si destinat in principal agentilor economici din Romania. SoftProEuro preconizeaza ca, pe masura dezvoltarii platformei D494, aceasta va include si un modul de transmitere a verificarilor de solduri partenerilor internationali, soldurile verificate urmand a fi disponibile pe viitor in mai multe devize.

Instalarea Expert394 Plus se face extrem de simplu, urmarind pasii evidentiati in sectiunea de suport a platformei d394.eu, pentru folosirea corecta fiind necesara inregistrarea utilizatorilor la adresa: http://www.d394.eu/expert394plus.html.

Confirmarile de solduri se trimit automat, fiecare confirmare fiind insotita de un document PDF semnat electronic de catre partener (fie ca si client, fie ca si furnizor), iar destinatarul primeste inclusiv o adresa unica unde poate sa incarce documentul confirmat si semnat electronic. In masura in care ambii parteneri folosesc facilitatea D494, confirmarea de solduri se face complet automat, utilizatorul solutiei Expert394 Plus 4.0 avand posibilitatea de a descarca toate confirmarile de solduri atunci cand doreste.

Expert394 Plus - Primul Antivirus Contabil s-a nascut intr-o perioada extrem de controversata a economiei romanesti, marcata de instabilitate economica, dar si de degradarea continua a calitatii invatamantului de profil economic. Termenul de Antivirus Contabil desemneaza un sistem complet automatizat de detectare si corectare a erorilor contabile care se propaga de la furnizor la client, simuland un comportament de virus si ridicand nenumarate probleme atat furnizorilor, cat si clientilor. Tinta Expert394 Plus este integrarea cu orice sistem de contabilitate existent pe piata, prin modulele de conversie si corectare automata ce le propune. Expert394 Plus - Primul Antivirus Contabil - Un plus de profesionalism este marca europeana inregistrata a SoftProEuro.