inNori.ro - Prima Platforma de cloud computing pentru firme medii-mari si mediul academic

Cluj - Napoca - 4 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C

SoftProEuro lanseaza la Brasov, 12 octombrie, Hotel Aro Palace, sala Fresca, ora 15.00, platforma inNori.ro in cadrul conferintei Declaratia 394 Corecta ! editia a IX-a. Evenimentul va fi urmat de lansarea la Bucuresti, luni 15 octombrie ora 15.00 in cadrul celei de-a zecea editii a conferintei, Hotel Ibis Palatul Parlamentului.

Prima Platforma de Cloud Computing destinata firmelor medii-mari si mediului academic

Vom oferi companiilor medii-mari si mediului academic posibilitatea de a efectua calcule complexe pe platforma inNori.ro

SoftProEuro

Toamna se numara bobocii. Anul acesta, toamna se numara platformele cloud. SoftProEuro lanseaza prima platforma destinata mediului academic si companiilor medii-mari inNori.ro. Platforma va permite efectuarea de calcule de complexitate ridicata, care necesita costuri uneori nesustenabile.

Platforma inNori.ro va permite crearea de pachete de servere virtuale si efectuarea de calcule paralele de complexitate ridicata. Pentru inceput, platforma va permite crearea de pachete de 64 de servere si multiplii.

Prima aplicatie gazduita pe platforma inNori.ro va fi platforma de verificari incrucisate a declaratiilor 394 - Expert394 - disponibila la adresa d394 .eu, care este gestionata automat de catre clienti prin intermediul instrumentului software Expert394 Plus - Primul Antivirus Contabil, solutia automatizata a SoftProEuro de a verifica declaratiile 394. Incepand cu versiunea 2.0, Expert394 Plus permite trimiterea automata a documentelor fiscale catre ANAF, realizand o importanta economie de timp pentru utilizator.

Platforma inNori.ro va fi disponibila in curand si mediului academic pentru efectuarea de calcule complexe, SoftProEuro initiind discutii cu principalele universitati din tara pentru viitoare colaborari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softproeuro-srl/innori-ro-prima-platforma-de-cloud-computing-pentru-firme-medii-mari-si-mediul-academic