softventure    

Comunicate de presa si evenimente pe tema softventure

 • softventure

  Bucuresti - 28 mai 2012

  Comunicat de SoftVenture S.R.L.

  Point Public Affairs și societatea de avocatură corespondentă, Fătu Law Office, au ales soluția KeyVision pentru optimizarea proceselor interne și creșterea eficienței. Oferită în regim Software as a Service (SaaS), KeyVision acoperă act ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: keyvision , soft avocati , pontaj avocati , facturare avocati , softventure , software avocati

  Vezi toate comunicatele de presa despre softventure

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul softventure.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la softventure. Informatiile despre softventure cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul softventure, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la softventure, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.