SOFTVISION


Descrierea companiei SOFTVISION

Despre Companie:
SoftVision este o companie tanara, flexibila, cu oameni inovativi si entuziasti. In decursul celor 10 ani de experienta am crescut si ne-am maturizat impreuna. Azi, am ajuns sa formam o echipa de succes, in permanenta competitie cu noi insine, deschisi la provocari si la proiecte indraznete. Ne-am implicat si ne implicam continuu in cele mai diverse sectoare ale dezvoltarii de software, de la QA, client/server, wireless, pana la aplicatii enterprise.
Suntem constienti ca pentru a ne mentine in top, trebuie sa fim mereu cu un pas inainte, intr-un proces de perfectionare si de expansiune continua. Din acest punct de vedere, cifrele vorbesc de la sine: avem o echipa formata din peste 250 de specialisti, implicati in peste 40 de proiecte complexe, raspanditi in locatiile din Romania (Cluj-Napoca, Baia-Mare, Timisoara) si USA (San Jose, CA).
Pentru noi, viitorul inseamna provacari interesante si indraznete. Ne-am propus ca pe viitor, sa fim mai buni si mai inovativi in fiecare zi, iar entuziasmul si profesionalismul care ne caracterizeaza ne vor ajuta, cu siguranta, sa ne atingem telurile.

Comunicate SOFTVISION :

Vezi toate comunicatele companiei SOFTVISION.