BitDefender lansează Generaţia 8 de produse de securitate

BUCURESTI - 5 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Divizia de securitate a datelor a companiei româneşti SOFWIN anunţă lansarea Generaţiei 8 BitDefender, o linie de noi produse de securitate pentru staţiile de lucru, menită să satisfacă nevoile actuale de protectie antivirus şi antispam, atât ale utilizatorilor individuali, cât şi ale companiilor, indiferent de mărime şi extindere teritorială.

BitDefender lansează Generaţia 8 de produse de securitate

Vârful de lance al noii generaţii este BitDefender Professional Plus, o soluţie completă de securitate antivirus, firewall şi antispam. Noul produs vine să înlocuiască BitDefender Professional Edition (antivirus&firewall) din Generaţia 7, având motoare de scanare noi şi, în plus, un filtru antispam avansat care poate fi folosit direct de pe bara de instrumente Outlook.

Cel de-al doilea produs din noua suită, BitDefender 8 Standard, este o soluţie software antivirus care are încorporate aceleaşi motoare de scanare revoluţionare folosite şi de BitDefender Professional Plus, însă al cărei public ţintă sunt utilizatorii de calculatoare care nu au nevoie sau nu vor protecţia adăugată a unui firewall ori a unei soluţii antispam.

Aceste două produse vor fi urmate în aproximativ o lună de lansarea BitDefender SpamDeny, un produs antispam bazat pe numai puţin de 5 filtre menite să protejeze utilizatorii în faţa avalanşei de mesaje nesolicitate.

„Această generaţie a evoluat către stabilitate şi integritate. Din punct de vedere al caracteristicilor sale, a trebuit să ne ocupăm de două schimbări majore: integrarea motoarelor antispam în pachetul Professional Plus şi compatibilizarea produselor noastre cu WinXP SP2. În afară de acestea, cele mai multe îmbunătăţiri s-au făcut . Ne-am acordat răgazul de a insista asupra tuturor funcţionalităţilor pe care le-am adăugat de-a lungul anilor şi de a le rafina în sensul îmbunătăţirii vitezei şi stabilităţii” a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Clienţii BitDefender, aflaţi în perioada de licenţiere, beneficiază de actualizare gratuită cu noile produse de securitate, acestea putând fi instalate „peste” cele din generaţia anterioară. Upgradarea produselor cu ultimele versiuni şi generaţii face parte din pachetul standard de servicii oferit gratuit de BitDefender în perioada de licenţiere, alături de alertarea în timp real cu ultimele ameninţări informatice, actualizarea automată cu noile semnături de viruşi şi suportul tehnic non-stop în limba română.

Lansarea Generaţiei 8 BitDefender a avut loc în cadrul primei conferinţe BitDefender InfoSecurity Meeting, o intâlnire a celor mai importanţi clienţi BitDefender, în care au fost dezbătute teme legate de evoluţia şi tendinţele ameninţărilor informatice, metode de protecţie antivirus şi antispam, precum şi noua ofertă de produse BitDefender pentru piaţa românească.

Despre SOFTWIN

Despre BitDefender™/SOFTWIN

Tehnologia BitDefender™ protejează peste 40 de milioane de utilizatori din 100 de ţări. Metoda revoluţionară de interceptare a viruşilor a fost recunocută de 28 de Academii de Ştiinţe din Comunitatea Europeană prin premiul IST 2003 şi este certificată de către cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA - februarie 2003, Virus Bulletin - iunie 2003, noiembrie 2003, februarie 2004, iunie 2004; CheckMark - august 2003 si septembrie 2004). De curând, în Germania, Spania si SUA s-au deschis reprezentanţe BitDefender™.
SOFTWIN oferă companiilor din România şi din lumea întreagă soluţii de afaceri şi servicii complexe IT&C, care permit clienţilor să răspundă provocărilor pieţei şi să profite de noi oportunităţi de afaceri.
SOFTWIN este o companie cu capital integral românesc. Cu o echipă de peste 600 de angajaţi, SOFTWIN a dezvoltat şi implementat tehnologii de vârf în peste 6.000 de proiecte în întreaga lume. Printre clienţii SOFTWIN se numără cele mai mari bănci româneşti, Ministerul Justiţiei, Senatul României, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul de Interne, Ministerul Agriculturii.

SOFTWIN SRL
Str. Fabrica de Glucoza nr. 5, sector 2, Bucuresti
tel: (021) 233.07.80
sales@bitdefender.ro