De astazi, parintii au www.suntparinte.ro , unicul site romanesc dedicat exclusiv educatiei copiilor

BUCURESTI - 30 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Intuitext, divizia de software educational a Softwin, lanseaza un nou proiect: www.suntparinte.ro, site adresat parintilor interesati de educatia copiilor.

De astazi, parintii au www.suntparinte.ro , unicul site romanesc dedicat exclusiv educatiei copiilor

Articolele pe teme de interes despre dezvoltarea copilului si despre modalitati inedite de invatare sunt realizate de o echipa formata din 10 specialisti: psihologi, sociologi, educatori si profesori. Pas cu pas, parintii sunt indrumati sa completeze in familie educatia primita de copiii lor in cadrul scolii.

Suntparinte.ro ofera locul de intalnire intre parinti si cadre didactice. Educatorii, invatatorii si profesorii diriginti din cele 18.500 de unitati de invatamant reunite in site pot deschide grupul de discutie al clasei la care sunt invitati apoi parintii elevilor. In acest fel, parteneriatul scoala – familie capata o noua dimensiune, prin mediul online.

Suntparinte.ro incurajeaza pasiunile copiilor si, de aceea, propune parintilor o sectiune dedicata activitatilor extrascolare. Aici pot fi gasite informatii despre peste 1800 de cluburi si asociatii din toata tara, in care copiii pot participa la activitati din 35 de domenii: actorie, arte plastice, dansuri, dezvoltare personala, stiinte aplicate, stiinte exacte, jurnalism, limbi straine, sport, etc. De asemenea, rubrica dedicata evenimentelor pentru copii ofera parintilor alternative educative pentru petrecerea timpului liber impreuna cu copiii.

“Parintii interesati de educatia copiilor vor beneficia permanent de recomandari din partea specialistilor si vor putea discuta intre ei despre situatiile cu care se confrunta. Vor putea afla rapid la ce cluburi de activitati extrascolare isi pot inscrie copiii si se vor putea implica de acasa sau de la serviciu in problemele de la scoala ale celor mici. Succesul crearii Cancelariei nationale, www.didactic.ro , la care participa activ peste jumatate din cadrele didactice din Romania, ne indreptateste sa credem ca suntparinte.ro va deveni o comunitate nationala a parintilor”, a declarat Mariuca Talpes, CEO Intuitext.

Despre SOFTWIN

Despre INTUITEXT
INTUITEXT, compania de software educational a grupului Softwin este lider pe piata lectiilor pe calculator din Romania si unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata mondiala de elearning. Materialele educationale dezvoltate de INTUITEXT imbina intr-un mod inovator jocul cu invatarea, fiind realizate in conformitate cu programa scolara, dar adaptate la exigentele noilor generatii de elevi. INTUITEXT ofera pe piata romaneasca 21 de titluri dierite care acopera diferite materii de studiu (matematica, geografie, fizica, biologie, chimie). La acestea se adauga un produs unic la nivel mondial: intrega colectie de 110 ani a Gazetei Matematice, in format electronic.
Communication Dep SOFTWIN
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/de-astazi-parintii-au-www-suntparinte-ro-unicul-site-romanesc-dedicat-exclusiv-educatiei-copiilor