INTUITEXT a lansat portalul www.admitereliceu.ro

BUCURESTI - 10 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

INTUITEXT, divizia de software educational a Softwin a lansat portalul www.admitereliceu.ro, un serviciu gratuit care ofera informatii complete despre admiterea in liceu in 2009. Noul portal se adreseaza celor peste 100.000 de familii din Romania care au copii in clasa a 8-a si au acces la Internet.

Site-ul este un instrument ideal pentru alegerea unei institutii de invatamant potrivite, deoarece cuprinde informatii complete si actualizate despre admitere: profile, filiere, specializari, numar de locuri pe fiecare specializare, media de admitere din 2008 pentru fiecare specializare in parte, limba de predare, etc.

De asemenea, fiecare liceu din Romania are o fisa de prezentare care cuprinde printre altele numarul elevilor, date despre dotari, informatii de contact si localizare pe o harta interactiva.

Un element inovator al site-ului il reprezinta posibilitatea de a calcula media de admitere si de a alege un liceu in functie de aceasta.

www.admitereliceu.ro face parte dintr-o serie de initiative ale INTUITEXT pentru sprijinirea educatiei in Romania. Proiecte precum didactic.ro, olimpiade.ro sau gazetamatematica.net au devenit adevarate comunitati sociale, cu zeci de mii de membrii inregistrati.

Despre SOFTWIN

INTUITEXT, compania de software educaţional a grupului Softwin este lider pe piaţa lecţiilor pe calculator din România şi unul dintre cei mai inovatori jucători de pe piaţa mondială de elearning. Materialele educaţionale dezvoltate de INTUITEXT îmbină într-un mod inovator jocul cu învăţarea, fiind realizate în conformitate cu programa şcolară, dar adaptate la exigenţele noilor generaţii de elevi. INTUITEXT oferă pe piaţa roânească 21 de titluri dierite care acoperă diferite materii de studiu (matematică, geografie, fizică, biologie, chimie). La acestea se adaugă un produs unic la nivel mondial: întrega colecţie de 110 ani a Gazetei Matematice, în format electronic.
Dep Comunicare SOFTWIN
021.408.56.00
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/intuitext-a-lansat-portalul-www-admitereliceu-ro