INTUITEXT prezintă şcoala viitorului la Târgul Educaţional Bucureşti

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

INTUITEXT este partener în organizarea celei de-a doua ediţii a Târgului Educaţional Bucureşti. Evenimentul, cea mai importantă expoziţie de materiale didactice şi soluţii educaţionale din România, va avea loc între 18-22 octombrie la Colegiul Iulia Haşdeu din Bucureşti.

Succesul de anul trecut şi numărul mare de profesori interesaţi anunţă un nou record de vizitatori. Alături de INTUITEXT, la târg, sunt prezenţi cei mai mari producători de materiale didactice, edituri şi producători de software educaţional.

În cadrul târgului, divizia de software educaţional a Softwin va prezenta în avanpremieră cel de-al treilea volum din seria Geometrie: între joc şi nota 10, intitulat La voia zeilor.

Seria oferă, în premieră în România, un nou mod de a învăţa geometria, la fel de atractiv ca un joc pe calculator şi în acelaşi timp foarte eficient, prin prisma tehnologiilor introduse. Deşi vor parcurge capitolele in joacă, la sfârşitul distracţiei, elevii vor descoperi cu surprindere că au mai învăţat un capitol important din geometrie. Creat cu sprijinul profesorilor, a psihopedagogilor şi metodiştilor, produsele se adaptează ritmului propriu al fiecărui elev, corectându-l acolo unde greşeşte.

Întreaga colecţie de produse educaţionale INTUITEXT va putea fi testată pe loc în cadrul laboratorului ad-hoc instalat în standul INTUITEXT, iar participanţii vor putea participa zilnic la prezentări şi concursuri cu premii.

„Suntem bucuroşi să fim din nou parteneri oficiali ai TEB, un târg ce poate fi caracterizat drept inovator, atractiv şi dinamic, valori împărtăşite şi de produsele noastre. Ne-am respectat promisiunea de a pune la dispoziţia copiilor şi profesorilor din România tehnologiile viitorului, similare cu cele utilizate în cele mai dezvoltate ţări ale lumii”, a declarat Sorin Guleac, director comercial INTUITEXT educaţional.

Pentru liceele şi şcolile care au primit din partea Ministerul Educaţiei şi Cercetării fonduri publice pentru achiziţionarea de materiale didactice, TEB 2006 este o foarte bună ocazie de a cunoaşte şi evalua oferta completă de astfel de mijloace şi de a beneficia de reduceri importante de preţuri.

Despre SOFTWIN

Despre INTUITEXT
INTUITEXT, divizia de soluţii de eLearning a grupului Softwin, este liderul pieţei româneşti de software educaţional şi unul dintre cei mai inovatori jucători de pe piaţa mondială. Este singura companie din afara Marii Britanii acceptată la proiectul gigant BBC de creare de software educaţional inovativ, care să ridice nivelul competitivităţii învăţământului din această ţară. INTUITEXT oferă pentru piaţa românească 12 titluri diferite ce acoperă 5 materii (Fizică, Matematică, Chimie, Biologie, Geografie). Lor li se adauga un produs unic la nivel mondial: întreaga colecţia de 110 ani a Gazetei Matematice, în format electronic.
Printre iniţiativele de succes INTUITEXT se numără şi lansarea portalurilor www.didactic.ro, vizitat lunar de peste 250.000 de cadre didactice, şi www.olimpiade.ro, singurul portal destinat olimpiadelor şi concursurilor şcolare din România. INTUITEXT este sponsor principal al lotului olimpic de matematică al României.
Cosmin Mares
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/intuitext-prezinta-scoala-viitorului-la-targul-educational-bucuresti