SOFTWIN a lansat volumul II al lecţiilor interactive Intuitext

BUCURESTI - 19 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

La un an de la lansarea primelor lecţii interactive pe piaţa românească, divizia eContent Solutions din cadrul SOFTWIN revine pe piaţă cu volumul II al lecţiilor Intuitext de chimie, fizică, biologie şi geografie.

Cele patru volume lansate în această săptămână aduc un conţinut total diferit de prima serie, menit să acopere alte capitole din materia şcolară. Asemenea celor apărute anul trecut, noile lecţii Intuitext cuprind animaţii tridimensionale, experimente, laboratoare virtuale şi simulări interactive, favorizând înţelegerea noţiunilor şi fenomenelor greu de explicat prin mijloace clasice.
Întregul conţinut este în conformitate cu programa şcolară, la baza proiectării didactice a acestora fiind învăţarea prin descoperire şi lucrul interactiv.

„În urma studiile efectuate, am ajuns la concluzia că elevii învaţă mult mai uşor o noţiune dacă înţeleg la ce se foloseşte practic, în viaţa de zi cu zi şi, din acest motiv, volumul II pune accentul pe latura practică a cunoştinţelor prezentate.” a declarat Măriuca Talpeş, directorul diviziei eContent Solutions a SOFTWIN.

În opinia reprezentanţilor companiei, lansarea noii serii este urmarea succesului înregistrat în primul an de existenţă Intuitext: peste 10.000 de produse vândute, un record absolut pentru piaţa românească de software educaţional. Ca o confirmare a impactului avut, lecţiile produse de SOFTWIN au fost premiate de comunitatea IT&C din România pentru „Proiectul cu cel mai bun conţinut educaţional” în anul 2003.

Planurile de viitor ale companiei vizează extinderea colecţiei şi la nivel gimnazial, nu numai pentru elevii şi profesorii de liceu. Mai mult, anul 2005 va reprezenta momentul lansării mărcii româneşti pe plan internaţional.

Despre SOFTWIN

Despre SOFTWIN

SOFTWIN susţine învăţământul românesc prin numeroase iniţiative, dintre cere se remarcă crearea portalurilor www.didactic.ro şi www.olimpiade.ro şi lansarea Lecţiilor Interactive Intuitext.

SOFTWIN este o companie cu capital integral românesc a cărei principală activitate o reprezintă dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe din domeniul IT&C. Înfiinţată în 1990, SOFTWIN şi-a diversificat continuu activitatea adăugând la activitatea de bază de dezvoltare şi implementare aplicaţii software complexe, noi soluţii şi servicii cum ar fi: ePublishing si eContent Solutions (1993), antivirus BitDefender (1997), servicii de contact center (2000), helpdesk pentru IT (2001), soluţii SAP (2002). Cu o echipă de peste 600 de angajaţi, SOFTWIN a dezvoltat şi implementat tehnologii de vârf în peste 5000 de proiecte dezvoltate pentru parteneri din întreaga lume.
SOFTWIN SRL
Str. Fabrica de Glucoza nr. 5, sector 2, Bucuresti
tel: (021) 233.07.80
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/softwin-a-lansat-volumul-ii-al-lectiilor-interactive-intuitext