SOFTWIN participă la al 8-lea târg de IT din acest an - CERF

BUCURESTI - 20 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania SOFTWIN este prezentă în perioada 20-24 aprilie la cea de-a 14-a ediţie a CERF prin BitDefender, cu stand propriu şi prin divizia de software educaţional eContent Solutions, în standurile partenerilor Flamingo şi Ultra Pro Computers.

În primele 4 luni ale anului, compania românească a participat la nu mai puţin de 7 târguri internaţionale, printre care: Linux World Boston-SUA, Call Center World-Germania, CeBIT-Germania sau Infosecurity Europe-Londra.

La CERF, în standul BitDefender din pavilionul 15, se vor desfăşura Seminariile BitDefender, o serie de prezentări ale specialiştilor antivirus despre ultimele ameninţări informatice şi despre cele mai bune modalităţi de protejare a datelor. Tot în această perioadă, vizitatorii pot testa produsele lansate de la începutul anului şi pot participa la concursurile organizate. De asemenea, este prima manifestare CERF la care SOFTWIN prezintă volumul 2 al lecţiilor Intuitext de geografie, fizică, chimie şi biologie.

“Anual, compania participă la peste 20 târguri de pe întreg globul. La târgurile externe, urmărim consolidarea poziţiei sau pătrunderea pe pieţele respective. Participarea la târgurile româneşti are ca scop şi aflarea cerinţelor clienţilor vis-à-vis de produsele noastre” a declarat Florin Talpeş, Director General SOFTWIN.

Despre SOFTWIN

Despre BitDefender™ / SOFTWIN
BitDefender oferă soluţii de securitate pentru satisfacerea nevoilor mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi corporate în mai mult de 100 de ţări. SOFTWIN este una din cele mai inovative companii din regiune, fiind singura din Europa de Est care, în ultimii 4 ani, a reuşit să câştige „IST Prize”, numit de organizatori premiul Nobel pentru înaltă tehnologie. Premiul a fost acordat de Comisia Europeană şi 14 academii naţionale europene pentru inovaţia şi potenţialul de piaţă al tehnologiei BitDefender. Metoda revoluţionară de interceptare a viruşilor este certificată de către cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume: ICSA Labs, CheckMark, CheckVir, TuV şi Virus Bulletin. BitDefender este considerat de laboratoarele de testare din Vest ca fiind produsul cu cea mai mare viteză de reacţie din lume.

SOFTWIN este o companie cu capital integral românesc a cărei principală activitate o reprezintă dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe din domeniul IT&C. Înfiinţată în 1990, SOFTWIN are o echipă de peste 650 de specialişti. SOFTWIN exportă produsele şi serviciile sale pe 6 continente. 35% din cifra de afaceri SOFTWIN este realizată în România, unde SOFTWIN, se poziţionează ca o firma de IT de consultanţă, oferind clienţilor săi soluţii software pentru problemele complexe de afaceri.

SOFTWIN SRL
Str. Fabrica de Glucoza nr. 5, sector 2, Bucuresti
tel: (021) 233.07.80
pr@softwin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwin/softwin-participa-la-al-8-lea-targ-de-it-din-acest-an-cerf