A fost lansata versiunea 2.1 a clientului de email The Bat!

BUCURESTI - 3 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Softwise Development, partener autorizat RITLABS pentru Romania anunta disponibilitatea versiunii 2.1 a clientului de email The Bat!

Softwise Development, partener autorizat RITLABS si distribuitor pentru Romania a suitei de programe The Bat!, anunta aparitia versiunii 2.1 a popularului client de email The Bat!. Dintre facilitatile importante ale noii versiuni, se numara folderele virtuale pe baza de filtre complexe, mai multe modalitati de gestionare a interfetei utilizator, instalare in retea mult simplificata, editor HTML mult imbunatatit precum si compatibilitate sporita cu Microsoft Windows XP. Produsul se adreseaza in special mediilor de afaceri unde volumul si gestionarea mesajelor email reprezinta o problmea si este disponibil pentru evaluare pe site-ul http://thebat.softwise.ro.

Despre Softwise Development

Softwise Development este importator si distribuitor autorizat pentru Romania a produselor RITLABS. Dintre acestea, cel mai cunoscut este clientul email The Bat!
Softwise Development
Telefon: 021.326.81.36
the_bat@softwise.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/softwise-development/a-fost-lansata-versiunea-2-1-a-clientului-de-email-the-bat