Bucuria jocurilor de iarna

BUCURESTI - 12 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Internet

Anotimpul hibernal are frumusetea sa si aduce bucurie in special celor mici. In contrast cu caldura verii, iarna este perioada in care cei mici se pot juca in voie cu saniuta si cu zapada. Zilele de iarna si zapada, in general, clateste privirea cu puritatea albului imaculat

. Ca si in celelalte anotimpuri, cand vremea permite, este bine sa petreceti mai mult timp in aer liber: fie la plimbare, fie sa va jucati cu cei mici in curte sau in parc sau pur si simplu sa-i stimulati sa se joace afara cu zapada. Bucuria traita de cei mici in timpul plimbarii sau a jocului in aer liber iarna este fara margini! Deseori ei nu se pot exprima in cuvinte, dar privindu-le chipul, stralucirea din priviri, veti intelege bucuria pe care o traiesc. Un alt motiv pentru care jocul si plimbarile in aer liber iarna sunt binefacatoare copiilor, ar fi ca isi calesc organismul, respire aer curat, au pofta de mancare, de somn si isi tonifiaza corpul.

            Inca de cand copilul are cateva luni, poate fi scos cateva minute sa respire aerul curat si pur din anotimpul iarna. Daca pana la 6 luni aceste mici iesiri in aer liber sunt destul de limitate in timp, dupa varsta de 6-7 luni copilul poate petrece cel putin 35-45 minute in aer liber in zilele de iarna fara ger sau vantoase. Pentru ca cei mici sa se simta confortabil, iar adultii sa ii poata plimba cu usurinta, puteti folosi saniuta. Este jucaria cea mai cautata de copii in anotimpul iarna. Unele au accesorii cu care bucuria plimbarii se asociaza cu confortul; altele sunt robuste, fiabile si prezinta siguranta in alunecarea pe partie.

            Daca preferati saniute ce se adreseaza copiilor mici, cu varste cuprinse intre 7 luni si 5-6 ani, va sugeram cateva modele clasice, acesorizate cu elemente detasabile, ce asigura confortul celor mici, dar si a persoanelor adulte care ii insotesc. Unul dintre aceste modele este “Saniuta Piccolino Standard” disponibila in mai multe variante cromatice. Saniuta este realizata pe structura de metal vopsit in camp electrostatic, sporindu-i rezistenta la coroziunea exercitata de factorii de mediu: apa, soare, zapada, forta de frecare, socuri mecanice. Suportul pentru sezuta este confectionat din plastic dur, cu orificii pentru siguranta structurii. Saniuta este accesorizata cu spatar din metal, cu laturi inalte, cu centuri de siguranta pentru ca cel mic sa stea comod chiar si in timpul plimbarilor mai lungi, iar alunecarea accidentala a acestuia de pe saniuta sa fie eliminata. Greutatea maxima suportata de saniutele „Piccolino standard” este de 60 kg.

            „Saniuta Storm FX” este realizata pe structura metalica, iar suportul pentru sezuta realizat din lemn de fag finisat cu lacuri ecologice. Este accesorizata cu spatar din metal, maner pentru impingere cu mecanism ce permite ajustarea inaltimii. Suportul pentru picioare este lat, realizat din lemn de fag, astfel incat confortul sa fie maxim pentru copil. Manerul si spatarul sunt detasabile, astfel incat cel mic sa poata utiliza saniuta pana cand implineste 7-8 ani. Aceste saniute elegante pot fi achizitionate prin comenzi on line, cu livrare la domiciliu.