Casute de joaca pentru gradinite

BUCURESTI - 13 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Gradinitele sunt institutiile de invatamant in care copiii cu varste de 3-6 ani sunt institutionalizati in vederea desfasurarii procesului instructiv-educativ de catre cadre specializate.

In gradinitele spatioase amplasarea jucariilor se face in spatii ample, astfel incat cei mici sa beneficieze de zone de joaca specifice dorintelor lor. In asemenea unitati de invatamant se pot amplasa si casute de joaca pentru copii. Acestea isi au locul potrivit in zone destinate jocului de rol, in care cei mici prin joc isi exerseaza o serie de activitati sociale si gospodaresti imitandu-i pe adulti: parinti, bunici sau alte rude. Casutele de joaca pentru copii sunt confectionate din material rezistent la socuri mecanice, nu sunt rigide pentru a genera loviri accidentale si asigura un spatiu intim de depozitare a jucariilor si pentru a desfasura o serie de jocuri de creatie.

            Daca doriti sa achizitionati una sau mai multe casute de acest tip, va prezentam in randurile ce urmeaza cateva modele ce pot fi cumparate si on line.

            Una dintre jucarii se numeste “Casuta cu flori roz” si este foarte spatioasa. Este confectionata din plastic cu duritate mare, rezistent, are un colorit viu ce va personaliza interiorul salii de grupa. Numai un singur perete este opac, ceilalti avand ferestre cu dimensiuni generoase astfel incat cei mici sa poata fi supravegheati in timpul jocului de catre adult. Casuta are ca accesoriu o extensie din pvc demontabila. In aceste conditii spatiul destinat jocului se amplifica permitand accesul mai multor copii. Accesul in casuta se face lateral, pe o portita mobila. Ferestrele se pot inchide sau deschide, permitand intimitate maxima sau luminozitate perfecta in functie de preferinte.

                Un alt tip de casuta de joaca este “Casuta Evergreen Verde Little Tikes” cu un colorit predominant verde. Dimensiunile sale generoase permit accesul si joaca a 3-4 copii concomitent in interior. Poate fi montata in interiorul unei sali de grupa cu scopul depozitarii jucariilor si desfasurarii unor jocuri de rol in care cei mici se simt minunat. Faptul ca are acoperis, usi si ferestre, cei mici il percep ca pe un spatiu intim, in care se joaca in voie. Un singur perete este inchis, fara ferestre sau usa, in timp ce ceilalti permit accesul luminii in interior. Casuta de povesti poate fi utilizata in orice moment al zilei, sau poate fi amplasata si intr-un spatiu al curtii pentru joaca in aer liber. Accesul se face printr-o usa mare, care are si maner, asemeni unei usi adevarate; ferestrele au obloane ce se inchid din exterior, acoperis viu colorat, iar inaltimea casutei este adecvata copiilor cu varste de 3-6 ani.

            Un alt model de casuta potrivita spre a fi achizitionata si la o gradinita este modelul „Casuta Neat&Tidy Active Brigds” acest model de casuta are si suport „podea”, accesul se face printr-un spatiu inalt delimitat de o portita, iar ferestrele mari asigura luminozitatea din interior. Acesta ar putea fi un loc ideal in care cei mici sa se joace diferite jocuri creative si sa relationeze perfect fiind motivati atat de intimitatea spatiului adecvat, cat si de jucariile ce pot fi depozitate si utilizate in interior. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/casute-de-joaca-pentru-gradinite