Confort pentru bebelusi

BUCURESTI - 21 aprilie 2015

Comunicat tip General in Internet

Venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie atat pentru parinti, cat si pentru bunici.

Confort pentru bebelusi

Acest eveniment presupune din partea adultilor din familie preocuparea pentru a-i asigura celui mic un spatiu special, confort, un raspuns prompt la nevoile acestuia. La intrebari sau probleme legate de: “unde va dormi bebelusul?” “unde isi va petrece cea mai mare parte a timpului?”  “cum ma voi putea deplasa impreuna cu el la cumparaturi?” “cum il voi putea supraveghea atunci cand am de rezolvat probleme gospodaresti?” veti gasi raspunsul prin achizitionarea unui carucior multifunctional. Acesta, pe langa faptul ca asigura un spatiu adecvat odihnei bebelusului, va permite deplasarea in conditii de siguranta in orice anotimp, garanteaza o pozitie corporala corespunzatoare dezvoltarii fizice datorita saltelei din materiale ecologice si asigura un loc special cu care copilul se familiarizeaza si unde va sta confortabil pe timp de veghe.

Un carucior multifunctional de calitate superioara veti putea achizitiona si on line accesand nichiduta.ro. De aici veti putea alege, din gama variata de modele existente, cel mai potrivit carucior pentru bebelusul dvs. Avantajul achizitionarii unui astfel de carucior rezida din faptul ca poate fi utilizat ca patut pentru bebelus pana in jurul varstei de 3-4 luni; poate reprezenta un mijloc de locomotie confortabil atat pentru cel mic, dar si pentru adultul care il insoteste; se poate transforma in varianta pentru anotimpul cald sau pentru iarna datorita elementelor detasabile; este dotat cu scaun de masina in nuanta caruciorului; este pliabil si usor, permitand transportul cu usurinta atat in mana, cat si in portbagajul masinii. Alte cateva caracteristici care il recomanda pentru utilizarea in bune conditii pentru copii cu varsta intre 0-3 ani este structura metalica rezistenta, arcurile cu suspensie care atenueaza socurile in cazul suprafetelor cu denivelari, rotile rezistente care garanteaza stabilitate si confort in orice fel de conditii. Accesoriile incluse care asigura un plus de confort bebelusului sau copilului mic sunt: copertina antivant si antiploaie; plasa antiinsecte rabatabila; saculet captusit cu lana naturala pentru picioare; centura de siguranta ajustabila cu prindere in 5 puncte; spatar rabatabil cu pozitionare in trei unghiuri specifice conditiilor de odihna si de veghe. Bratul special permite adaptarea caruciorului cu usurinta in forma landou sau in forma sport, in functie de necesitate.

Avantajele pe care le asigura pentru parintii bebelusului sunt multiple: materialul rezistent si lavabil din care sunt realizate partile componente ale landoului, scaunul pentru masina si caruciorul sport garanteaza o igiena permanenta; manerul reversibil, reglabil pe inaltime cu ajutorul caruia poate fi impins sau tras; rotile pline din cauciuc ce pot fi montate/demontate cu usurinta fara a periclita siguranta in deplasare; cosul de cumparaturi rezistent si generos amplasat in partea inferioara, geanta pentru accesoriile bebelusului care este detasabila, si poate fi prinsa in spatele landoului sau pe laterala caruciorului sport.

Modelele comercializate on line pot fi comandate la orice ora si se livreaza in toata tara prin firma de curierat, pentru multe dintre modele chiar gratuit. Comenzile on line va scutesc de efortul si timpul alocat deplasarii in magazine, evitand aglomeratia. Pentru alegerea unuia sau altuia dintre modelele comercializate pe nichiduta.ro va sunt de ajutor imaginile si informatiile complete si complexe care insotesc orice produs. Va recomandam cateva modele de carucioare multifunctionale pe care le puteti vizualiza si achizitiona on line: “Carucior Kunert Vip 3 in 1”, “Carucior Kunert Vip 3 in 1 Flowers”,“Carucior Kerttu Charm 3 in 1”, “Carucior multifunctional 3 in 1 Baby Design Lupo”, “Carucior 3in1 Zipp Black &White”, “Carucior Bartolino Clasic Abdor”, ”Carucior multifunctional 3in1 Cangaroo” sau “Carucior multifunctional Marsel Sport Abdor” si multe alte modele in culori si nuante mai vii sau mai dulci, in functie de preferinta.

Achizitionand un carucior multifunctional veti putea rezolva o serie intreaga de nevoi ale bebelusului, ii oferiti un spatiu adecvat de odihna, joaca si deplasare, va asigurati un confort sporit in transportul copilul indiferent de anotimp.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/confort-pentru-bebelusi